mafra
StoryEditor

Nákupy s Evitou sú konečne tu!

02.10.2017, 10:59
Životný štýl
Najväčšie nákupné dni sú opäť tu! Poznačte si termín 9.-15. október do kalendára, zalarmujte kamošky a využite tieto dni nákupom nielen oblečenia, ale aj bytových doplnkov, nábytkom či kozmetiky. Pripravte sa na Vianoce už teraz!

Kúpou aktuálneho októbrového čísla magazínu Evita ste získali knižku plnú kupónov na zľavy v najrôznejších obchodoch. Okrem oblečenia a topánok, čo nás ženy zaujíma asi najviac, zľavy zahrňujú aj iné oblasti a tak sa dá povedať, že naozaj ide o nákupy pre celú rodinu – potešiť môžete svoje deti, skrášliť si bývanie, urobiť niečo pre svoje zdravie či kúpiť niečo do zásoby pre svojho domáceho miláčika. Ešte viac info sa dozviete na novej webovej stránke www.nakupysevitou.sk

Čím sú zaujímavé?

Okrem obrovskej rozmanitosti obchodov, v ktorých môžete nakupovať, sú naše nákupy originálne v tom, že prebiehajú aj v Česku (od 16.-22. októbra) – v knižke nájdete kupóny aj na české nákupy.

Využite, čo ponúkame

Za pár dní sa pre vás otvoria brány stoviek kamenných obchodov aj e-shopov na celom Slovensku. Využite to teda pokojne aj z pohodlia domova - 30%, k čomu sa veru nedostanete hocikedy... Najmä, ak potrebujete nakúpiť viac, fakt veľa ušetríte!

Hurá do Eurovei

Zľavy môžete využiť aj v bratislavskom nákupnom centre Eurovea – od štvrtka 12.októbra do soboty 14.októbra vás tam budeme čakať my, baby z Evity. Pristavte sa aj so svojimi deťmi, dostanete milé prekvapenie a môžete sa dať aj zdarma nalíčiť od našej šikovnej vizážistky Peťky Hurbanovej.

Dostanete darček

A čo je úplná pecka, máte možnosť získať dizajnérsky kúsok od návrhára Borisa Hanečku. Pre naše nákupy s Evitou totiž navrhol originálnu eko tašku. Ak využijete naše zľavy a potom sa aj s dokladom o zaplatení pristavíte pri našom stánku, my vám dáme tašku ako darček! Ak zľavu využijete v Marionnaud a C&A aj mimo Eurovei, tašku dostanete aj tam. Počet tašiek je samozrejme limitovaný – do vyčerpania zásob.

Súťaž

Zapojte sa do facebookovej súťaže o kozmetiku Marionnaud!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 09:34