Marián má iba dvadsaťpäť rokov.tv markíza
StoryEditor

V Extrémnych premenách bude bojovať mladý muž, Marián: Kvôli obezite nespĺňa ani ten najvyšší váhový limit

07.10.2024, 10:34
Zdravie

V ďalšej časti Extrémnych premien zabojuje 25-ročný Marián Petický. Mladý muž s veľkým trápením. S obezitou bojuje už od mala. Pozrite si fotografie, ako vyzeral pred cestou za štíhlou líniou a lepším zdravím.

Marián Petický je 25 ročný mladý muž s veľkým trápením. S obezitou bojuje už od mala. Rozvod rodičov ho veľmi zasiahol a spustil kolobeh psychických problémov, ktoré kompenzoval prejedaním sa. Nezdravý vzťah k jedlu ho dohnal na desivých 229 kilogramov. Morbídna obezita sa začala podpisovať aj na jeho zdraví, no Marián je bojovník. Nechce sa vzdať, rezignovať. Tak ako mnoho mladých ľudí, aj on má svoje sny a túžby. Sníva o tom, že sa raz postaví do zápasníckeho ringu a zmeria si sily v jiu jitsu. Momentálne kvôli obezite nespĺňa ani ten najvyšší váhový limit. Extrémne premeny sú jeho poslednou šancou zabojovať o svoje šťastie a poraziť svojich démonov.

FOTO MARIÁNA NA ZAČIATKU JEHO CESTY ŽIŤ V NOVOM TELE

Tohtoročná séria extrémnych premien sa už poriadne rozbehla. Prostredníctvom silných príbehov sa diváci môžu oboznámiť s tým, že obezita nie je len choroba tela, ktorá má za následok množstvo závažných zdravotných problémov. Realizátori tejto veľkej premeny Slovákov pripravili príbehy 13 účastníkov piatej série Extrémnych premien. Tí dokopy vážia, v rámci doterajšej histórie šou rekordných 2 187 kilogramov, teda viac než neuveriteľné dve tony.  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zdravie, menuAlias = zdravie, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
14. október 2024 14:26