Toto smoothie vám pomôže zbaviť sa toxínov nahromadených vo vašom tele.dreamstime
StoryEditor

Nápoj z týchto ingrediencií vás zbaví zadržanej vody v tele. Hotový je za pár minút

14.09.2024, 08:00
Zdravie

Hoci ste si leto užívali plnými dúškami, váš organizmus mal čo robiť, aby sa vysporiadal s vysokými teplotami, ale aj životným štýlom, ktorý je počas horúcich mesiacov o trošku iný, než po iné ročné obdobia. Aj preto je nevyhnutné vášmu telu pomôcť zbaviť sa škodlivých látok, ktoré sa v ňom nahromadili. Hravo si s tým poradí nápoj z bežne dostupných surovín.

So škodlivými látkami v tele si samozrejme poradia orgány ako pečeň či obličky. No prečo im trošku nedopomôcť?

Náročné obdobieoplnia vitamíny

Leto je už zrejme definitívne za nami. Ak patríte k šťastlivcom, ktorí boli disciplinovaní aj počas uplynulých mesiacov, potom vám gratulujeme. Určite nám však dáte za pravdu, že ľudia oveľa viac holdujú alkoholu a aj napriek tomu, že je strava bohatá na ovocie či zeleninu, nezaobíde sa to ani bez častejších prehreškov. Aj to je dôvod, prečo sa možno necítite úplne fit a vaše telo zadržiava nadbytočné množstvá vody. Smoothie z týchto ingrediencií vám pomôže dopracovať sa k želaným výsledkom veľmi rýchlo.

Zdravý nápoj

Pri zadržanej vode v tele môžeme skutočne povedať, že klin sa klinom vybíja. Preto by ste mali piť dostatočné množstvo tekutín. Čistá voda je samozrejme ideálna voľba, no za zváženie stoja aj niektoré druhy čajov a tiež smoothie nápoje, ktoré telu zároveň d a minerály. Nehovoriac o tom, že vás aj zasýtia. Uhorkové smoothie je osviežujúce a je to doslova vitamínová bomba. Pite ho každý deň po dobu jedného týždňa a pocíťte na vlastnej koži jeho benefity. Potrebovať budete jednu menšiu uhorku, dve stonky stopkového zeleru, šťavu z polovice citróna, pár lístkov čerstvej mäty a na dosladenie použite jabĺčko, hrušku, čučoriedky, alebo jahody. Všetko spolu so šálkou vody rozmixujte a zázračný nápoj máte hotový behom pár minút.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zdravie, menuAlias = zdravie, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
14. september 2024 09:40