Prekysleného organizmu sa zbavíte pomocou správneho výberu potravín.dreamstime
StoryEditor

Zbavte sa prekysleného organizmu vďaka správnym potravinám a bylinkám

16.07.2024, 09:00
Zdravie

Prekyslený organizmus vám môže spôsobovať rôzne zdravotné ťažkosti, alebo nepríjemné pocity. Väčšinou je organizmus prekyslený v dôsledku zlej životosprávy. Okrem nevhodných jedál ho spôsobujú aj niektoré nápoje. Dlhodobé prekyslenie organizmu môže viesť k vážnejším zdravotným problémom.

Prekysleného organizmu sa zbavíte výmenou skladby vášho jedálnička, no podporiť ho môžete aj bylinkami, či konkrétnymi druhmi potravín.

Bez zmeny čakajte problémy

Ak budete problémy dlhodobo ignorovať, odrazia sa na vašom zdraví a časom môžete čeliť oveľa vážnejším problémom. Okrem častých bolestí hlavy sú to aj zhoršené alergické stavy či oslabený imunitný systém. Časté opúchanie končatín, vypadávanie vlasov, ale aj zhoršený stav chrupu sú tiež príznakmi, ktoré vám signalizujú, že niečo nie je v poriadku. Ženy môžu prekyslený organizmus spozorovať problémami v intímnych partiách.

Začnite vodou

Aj tu platí, že obyčajná voda a dostatočný pitný režim dokážu v tomto smere urobiť mnoho. Práve vďaka vode sa oveľa rýchlejšie vylučujú z tela škodlivé látky, čo vám pri prekyslenom organizme môže výrazne pomôcť. Káva, sladené či energetické nápoje stav ešte zhoršujú.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zdravie, menuAlias = zdravie, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
08. september 2024 01:54