Proti baktériám použite tie najúčinnejšie zbrane.dreamstime
StoryEditor

Proti parazitom, všiam aj obyčajnej chorobe zaberú len tie najsilnejšie zbrane! Niečo musí putovať rovno do koša

05.03.2024, 14:00
Zdravie

Ste v neustálom kolotoči chorôb a nerozumiete, prečo sa vám ochorenie stále vracia? Možno za to môžu produkty či pomôcky, ktoré už mali byť dávno v koši. Okrem dôkladnej dezinfekcie urobte generálku aj v kúpeľni. Proti parazitom či všiam pomôže len dôkladné upratovanie.

Vši

Rodičia škôlkarov či školákov sa rok čo rok obávajú epidémie, počas ktorej úradujú vši. Niet sa čo čudovať. Najmä mamičky dievčat určite podliehajú miernemu zúfalstvu a panike. Ak ste si už nevítaných hostí náhodou domov priniesli, je nevyhnutné sa ich čo najskôr a čo najefektívnejšie zbaviť. No aj tu musíte zahájiť generálne upratovanie. Opäť nezabudnite všetko vyprať na vyššej teplote. Do práčky by ste mali hodiť aj čiapky, čelenky, šály, či svetre a mikiny, ktoré ste posledné dni nosili.

Dezinfekcia

Nech už ste posledné obdobie čelili čomukoľvek, určite by ste mali všetky povrchy, najmä kľučky, toaletu, umývadlo vyčistiť aj pomocou dezinfekčných prostriedkov, ktoré zaútočia na väčšinu baktérií, ktoré vo vašej domácnosti posledné dni vyčíňali. Ak sa choroby neustále vracajú, ubezpečte sa či nemáte v domácnosti plesne a určite stojí za zváženie aj hĺbkové čistenie matracov či sedacej súpravy.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zdravie, menuAlias = zdravie, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
12. máj 2024 08:47