Granátové jablko je silný antioxidant.dreamstime
StoryEditor

Granátové jablko: Budete vďaka nemu zdravá aj krásna

30.12.2023, 14:00
Zdravie

Aj vy ešte v obchodoch zďaleka obchádzate granátové jablko? Do nákupného košíka putujú väčšinou tie druhy ovocia, ktoré sú vám dobre známe, no tie exotickejšie plody zostávajú nepovšimnuté. Granátové jablko má pritom množstvo cenných látok a je aj skvelý antioxidant. S čím všetkým si poradí?

Krásna pleť

Mnohé ženy iste ocenia aj skvelé účinky granátového jablka na pleť. Tá bude vďaka ním zdravá, žiarivejšia a dokonca jablko zabojuje aj proti pigmentovým škvrnám a akné. Ak navyše skombinujete vnútorné použitie s vonkajším, budete mať o skvelý výsledok postarané. Stačí, ak si šťavu z granátového jablka nanesiete na tvár a necháte pár minút pôsobiť. Následne pleť dôkladne umyte a tešte sa z viditeľného účinku.

Hormóny v rovnováhe

Ďalším dôvodom, prečo granátové jablko ocenia najmä dámy je, že udržiava ich hormóny pod kontrolou. Pomôže dokonca aj v prípade bolestivej menštruácie. Skvele pôsobí nie len na ženské, ale aj mužské pohlavné orgány. Okrem toho je tu celý rad ďalších pozitív najmä na váš zrak, kĺby a ostatné orgány.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zdravie, menuAlias = zdravie, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. máj 2024 02:22