d
StoryEditor

DESAŤ vecí, ktoré spravte do konca roka! Ak je pre vás december melancholický, budete mať z tohto super pocit

17.12.2023, 19:00
Zdravie

Ak už plánujete pomaly uzavrieť rok, ale stále vám k dobrému pocitu niečo chýba, skúste sa pozrieť na náš zoznam. Každý si na ňom nájde niečo, čo by ešte chcel z neho spraviť a vylepšiť tak sviatočnú náladu.

  • Napíšte list, v ktorom poďakujete. Za to, čo ste zažili, čo ste dostali, čo vás posilnilo, čo vás nezlomilo. Ďakujte Bohu, vesmíru, svojim blízkych, komukoľvek – tak, ako to cítite. Keď budete mať veci napísané čierne na bielom, zistíte, aký pre vás rok 2023 naozaj bol.

 

  • Pri predvianočnom upratovaní vyhoďte všetko, čo ste od posledného predvianočného upratovania nepoužili. Ak sa pýtate prečo, odpoveď je jednoduchá. Lebo to očividne nepotrebujete.

 

  • Zorganizujte predvianočnú večeru s priateľmi. Jedlo, pitie, koláčiky, dobrá hudba. Ale pozor, nevolajte tých, s ktorými sa stretávate pravidelne, skúste pozvať tých, s ktorými síce ste v kontakte, ale stále na seba nemáte čas. Uvidíte, že to bude jeden z najkrajších večerov tohto roka.

 

  • Naplánujte si veľké veci v roku 2024. Dovolenka, prestavba, maľovanie, stavanie altánku, sťahovanie... Všetko, čo vie narušiť každodenný rytmus života. Neprekvapí vás to potom ani finančne, ani organizačne, lebo sa na to nastavíte.

 

  • Poplačte si. Lebo veď, stali sa aj veci, ktoré asi veselé neboli. Netvárte sa, že sa nestali, netvárte sa, že ste neprežili smútok, krivdu, zlosť. Pokojne si ich spíšte, čeľte im, vždy to človeka uzemní, keď si nepripomína len to dobré.
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zdravie, menuAlias = zdravie, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
06. máj 2024 03:17