Masky na tvár sú rýchla a praktická vzpruha pre pleť.nivea
StoryEditor

Pleťová maska je rýchla vzpruha pre každý typ pleti. Vďaka týmto pomocníkom budete svieža na počkanie

01.11.2023, 07:00
Zdravie

Spoločenská sezóna je pred dvermi. Je jedno, či sa budete chystať na ples, večierok alebo hoci slávnostnú večeru. V každom prípade si taká príležitosť vyžaduje výnimočný vzhľad, v ktorom hrá rolu nielen outfit a účes, ale tiež mejkap. Základom pre perfektné líčenie je dokonalá pleť, ktorú môžete mať doslova na počkanie. Riešením sú jednorazové pleťové masky z kvalitných materiálov. Stačí si vybrať podľa typu a potrieb vašej pleti a dopriať si pár minút času na rýchlu vzpruhu a regeneráciu.

Zaradiť aspoň raz či dvakrát týždenne pleťovú masku do svojej pravidelnej rutiny sa vyplatí. Podobne ako pleťové sérum majú i tieto produkty koncentrované zloženie, vďaka nemu sú ich účinky intenzívne a viditeľné prakticky okamžite. To oceníte, samozrejme, za všetkých okolností, ale pred spoločenskou udalosťou o to viac.

Trápi vás napríklad suchá pokožka, vrásky a jemné linky, upchané póry, podráždená a začervenaná pleť alebo povädnuté kontúry tváre? Potom je pleťová maska ideálnou možnosťou, ako nedostatky odstrániť alebo aspoň výrazne zmierniť. V portfóliu značky NIVEA nájdete masku na mieru vašej pleti.

image

Masky, v ktorých nájdete množstvo vitamínov pre pleť.

nivea

Ako nájsť tú pravú?

Vždy voľte podľa typu vašej pleti a tiež podľa jej aktuálnych potrieb. Vyberať ale môžete tiež podľa typu produktu. Vybrať si môžete klasické krémové pleťové masky, ktoré sa hodia pre suchú pleť, ale i ako intenzívna anti-age starostlivosť. Veľmi obľúbené sú tiež jednorazové textilné masky ktoré poskytnú pleti SOS rýchlu starostlivosť hoci práve pred plesom alebo večierkom.  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zdravie, menuAlias = zdravie, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 19:16