Kedy je lepšia príležitosť zažiariť ako na Valentína!
StoryEditor

Zažiarte na Valentína krásna ako nikdy predtým. Tipy ako vyraziť mužovi dych

12.02.2023, 16:00
Zdravie

Krása a zdravie je prioritou snáď každej modernej ženy. Mať pleť a telo v dobrej kondícii chceme mať pre svoj dobrý pocit a ruku na srdce, zaujať aj mužské publikum. Každá žena sa poteší komplimentu. Či už od kamarátky, kolegyne alebo milovaného partnera.

Zdravú, žiarivú a jemnú pokožku dosiahnete nie len kvalitnými krémami, ale aj výživou z vnútra. Častokrát na to zabúdame. Kolegén je skvelý pomocník ako udržať dlhodobo kvalitnú štruktúru pleti. Pleť je denne vystavovaná rôznym nepriaznivým vplyvom. Či už zima, suchý vzduch v interiéroch, ale aj spánok. V noci sa nám pokožka otláča na vankúš a ráno sa do zrkadla pozrieme s rôznymi zalomeniami pokožky. Najčastejšie v okolí očí. Týmto "škodcom" krásy dokážete dať zbohom. Odštartujte svoju beauty rutinu na Valentína a už sa jej nepustite. Toto sú skvelí pomocníci k vašej novej výzve. Každý deň si doprajte hýčkanie ako v kozmetickom salóne v pohodlí svojho domova kvalitnými krémami, ktoré vás nesklamú.

Superelixír mladosti

Neveríte? Existuje! Prémiový bioaktívny HyaluronCollagen+ SUPERELIXIR ako nápoj v prášku obsahuje na seba sofistikovane nadväzujúce patentované ingrediencie kyseliny hyalurónovej, kolagénu, minerálov a vitamínov vo vysokých koncentráciách a v tej najvyššej kvalite a čistote. Stane sa nepriestrelným štítom vašej pokožky, nechtov a vlasov v boji proti starnutiu, opotrebovaniu a vonkajšiemu stresu. Nízkokalorický, bez geneticky a umelo modifikovaných surovín, bez umelých farbív a konzervantov, bez cukru a umelých sladidiel, bez nepríjemnej chuti a zápachu, to je pri prémiovom superelixíre samozrejmosťou.

image

Superelixír pre pleť.

Elixír pre bohaté a husté vlasy

Vlasový Re-Hair+ ELIXIR je komplex kľúčových prvkov pre hustejšie, pevnejšie a oživené vlasy vo forme kapsúl. Bez zbytočných slov a prísad obsahuje to najdôležitejšie, čo vlasy a aj nechty potrebujú. Maximálne a účinné množstvo aktívnych látok podporuje rast existujúcich aj nových vlasov, ich zahustenie, posilnenie a výživu až k folikulom. Tým minimalizuje vypadávanie vlasov a eliminuje ich lámavosť. A čo je hlavné a prečo je obľúbený? Pri pravidelnom používaní naozaj funguje!

image

Posilnite vlasy.

Valentínsky zázrak

Pre skutočnú krásu vychádzajúcu zvnútra nakombinujte produkty HyaluronCollagen + SUPERELIXIR a re-Hair + ELIXIR, užívajte ich pravidelne a budete hovoriť o valentínskom zázraku! 

 

To najlepšie z krémov v jednom cool balení!

Čo keby vaše sérum alebo krém neobsahoval len jednu či dve účinné zložky, ale skutočne všetky, ktoré si vaša pleť žiada? Predstavte si kúpiť ten najlepší krém s kyselinou hyalurónovou, ten najlepší s peptidmi, ten najlepší s Aloe Vera, ten najlepší s Koenzýmom Q10… A teraz si predstavte kúpiť krém zložený z 12 tých najlepších krémov. Zabudnite na bežné krémy z drogérie a nechajte si poradiť od odborníkov. Active-12 All-in-One SuperCare je estetickými dermatológmi vyvinutá superstarostlivosť v podobe krému a séra obsahujúca skutočne 12 najdôležitejších zložiek pre ochranu, regeneráciu, výrazné omladenie a zdravie pleti bez rozdielu jej typu. Taká superpotravina pre pleť a to nielen zložením, ale predovšetkým aj silnou a účinnou koncentráciou, čo by ste len ťažko na trhu komerčnej kozmetiky našli. Jednoduchá, efektívna a maximálne prírodná All-in-One superstarostlivosť o pleť, ktorú zvládne každý.

Doprajte pleti všetko, čo potrebuje, aby brzdila čas: vysoko a nízkomolekulárna kyselina hyalurónová, čistý morský kolagén, koenzým Q10, patentované ceramidy a peptidy, CBD, Aloe Vera, squalene, panthenol, vitamíny A a E, morská červená riasa, mandľový a olej, arnika, prírodný SPF.

image

Nakombinujte si produkty.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zdravie, menuAlias = zdravie, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 11:37