Mladá Bulharka je so sebou spokojná.
StoryEditor

Táto žena sa pýši najväčšími perami na svete. Podstúpila neuveriteľný počet injekcií!

05.12.2022, 12:09
Zdravie

Obrovská bizár a ľuďom sa zastavuje rozum. Mladá Bulharka sa pýši vraj najväčšími perami na svete a jej príbeh si všimli mnohé zahraničné médiá čo ju teší. So svojim vzhľadom je spokojná.

Zrejme sa nezastaví. Bulharka Andrea si dala vpichnúť 20 injekcií na výplň pier. Je hrdá na to, že má najväčšie pery na svete. Andrea Emilova Ivanova, 22-ročná žena z bulharskej Sofie, si po 20. injekcii výplne zdvojnásobila veľkosť pier. Mladá žena, prezývaná „skutočná Barbie“, minula tisíce eur za to, aby si vyplnila pery, tvrdí však, že ich chce stále zväčšovať. Nie je si istá, či sú jej pery už tie najväčšie na svete, ale pripúšťa, že zatiaľ sú.

Kritiku nevníma

Aj keď občas dostane na sociálnych sieťach negatívne komentáre, pretože má príliš veľké pery, Andrea tvrdí, že kritiku ignoruje, pretože sú to iba názory cudzích ľudí a na tých  jej nezáleží. „Sú ľudia, ktorí ma majú radi s veľkými perami a sú ľudia, ktorí ma majú radi s menšími perami, ale to pre mňa nie je dôležité, pretože pre mňa je dôležité to, ako sa mi páčia,“ hovorí. „Názory ostatných sú irelevantné, ” uviedla. „Mám odlišný názor a myslím si, že ľudia by si mali mať možnosť slobodne zvoliť, čo je pre koho veľké, väčšie, alebo príliš veľké. Pre mňa neexistuje žiadny limit,“ šokuje. Jej premena sa začala v roku 2018 a dnes vyzerá na nepoznanie. Po zdvojnásobení veľkosti svojich pier vyhlásila, že je spokojná so svojím vzhľadom. Avšak dodala, že by bola najradšej, keby mala najväčšie pery na svete. V mojej krajine sú veľké pery módne a je tu veľa dievčat, ktoré sú šťastné a spokojné, “ povedala. Od svojich fanúšikov na Instagrame vraj dostáva denne mnoho pochvalných komentárov. okrem pier si nechala zväčšiť aj poprsie, ktoré rovnako bije do očí.  

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zdravie, menuAlias = zdravie, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 10:21