Dračia krv je silný antioxidant.dreamstime
StoryEditor

Účinky Dračej krvi vás prekvapia. Zmierni bolesti zubov, menštruačných kŕčov aj tráviaceho traktu

28.11.2022, 10:00
Zdravie

Počas jesene a zimy by vo vašej domácej lekárničke nemali v žiadnom prípade chýbať suplementy. Tie vám pomôžu lepšie zvládať rôzne vírusové ochorenia, ktoré na vás najmä počas tohto obdobia doslova útočia zo všetkých strán. Jedným z nich je aj Dračia krv, alebo Sangre de Drago. Silný antioxidant zabojuje proti chorobám, no nakopne aj váš imunitný systém.

Dračia krv síce nie je žiadna novinka, no pokiaľ ste sa ňou doteraz nestretli, je čas to zmeniť a urobiť si zásoby.

Účinky na zdravie

Dračia krv je účinný bojovník proti rôznym vírusom, plesniam, ale aj bakteriálnym ochoreniam. Navyše pomôže pri budovaní imunitného systému, čo váš organizmus iste ocení. Jej preukázateľné protizápalové účinky sa osvedčili na mnohých frontoch. Ak vás trápia časté zápaly v ústnej dutine, alebo afty, práve kvapky Dračej krvi budú nápomocné nielen pri ich liečbe, ale aj ako prevencia.

Protizápalové účinky

Dračia krv pôsobí aj proti zápalom kože, tkanív či kĺbov. Siahnuť by po nej mali aj tí z vás, ktorých trápia rôzne zápaly tráviaceho traktu, ale aj čriev. Ženy často trpia rôznymi zápalmi pošvy, svrbením, ale aj kvasinkovými ťažkosťami. Práve pravidelné užívanie Dračej krvi by malo pomôcť pri týchto ťažkostiach. Tie nielenže zmiernia, ale časom aj úplne odstránia. No tu ešte ani zďaleka nekončíme. Pomôže aj tým z vás, ktoré mávate ťažkosti pri menštruácii, či už v podobe silného krvácania, ale silných menštruačných bolestí.

image

Už pár kvapiek dokáže uľaviť od bolesti.

dreamstime

Silný antioxidant

Sangre de Drago je považovaná za jeden z najsilnejších antioxidantov. Práve to je dôvod, prečo dokáže úspešne vylučovať nahromadené toxíny z tela. Vďaka svojim výnimočným účinkom a vlastnostiam tiež obmedzuje riziko vzniku niektorých nádorových ochorení.

Prírodné antibiotikum

Dračia krv je považovaná za prírodné antibiotikum. To jej dáva silu aj pri liečbe vážnejších ochorení, akými sú napríklad aj vredy tráviaceho traktu. Pomáha však aj pri artróze, či pri regulovaní cukru v krvi. Má naozaj množstvo benefitov na zdravie a organizmus ako taký. Tlmí bolesti zubov, ba dokonca je často využívaná aj pri liečbe paradentózy a krvácaní ďasien. Dokáže dokonca eliminovať kazenie zubov.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zdravie, menuAlias = zdravie, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 08:29