Je bezbolestná a dokáže vyriešiť nie len problémy so spánkom, ale aj sexom.dreamstime
StoryEditor

Akupunktúra zatočí s únavou, sexuálnymi problémami, ale aj so zlozvykmi: Vyskúšate ju raz a nebudete chcieť prestať

29.10.2022, 15:00
Zdravie

O akupunktúre počula snáď už každá z nás, no len máloktorá sa ju rozhodla aj vyskúšať. Či už sa bojíte ihličiek alebo neveríte v jej liečivé účinky, mali by ste vedieť, že je bezbolestná a pomôcť vám môže napríklad s únavou, sexuálnymi problémami alebo zlozvykmi. Pozrite sa, prečo sa akupunktúra teší tak veľkému záujmu a aké pozitívne účinky môže mať na vaše telo.

Akupunktúra nepatrí k novým liečebným metódam, no stále sa teší čím ďalej, tým väčšej obľube. Pri tejto procedúre sa využívajú malé tenké ihličky, ktoré sa vpichujú do konkrétnych miest na tele. Jej cieľom nie je uzdraviť človeka len telesne, ale aj duševne. Mnohé ženy sa jej boja, pretože si myslia, že je bolestivá, no opak je pravdou. Akupunktúra je bezbolestná, takže sa nie je čoho báť. Pri vpichu síce môžete pocítiť slabšie brnenie, chlad, teplo alebo tlak, no nie je to nič strašné. Skúste sa preto prestať báť a začnite myslieť len na jej pozitívne účinky. Totiž, nielenže vám dokáže pomôcť so stresom, únavou, ale aj sexuálnymi a kožnými problémami. Pozrite sa, čo ďalšie akupunktúra ponúka.  

Pomôže so zaseknutými stavcami, ale aj stresom

Akupunktúru považujú mnohí za všeliek, pretože je nápomocná pri rôznych bolestiach a problémoch. Ak by ste sa rozhodli, že ju absolvujete aj vy, môžete sa na ňu obrátiť napríklad s problémami s krčnou chrbticou, alergiou, žalúdočnými alebo psychickými ťažkosťami. Najviac dokáže pomôcť na zaseknuté stavce, prechladnutie a hormonálne problémy. Síce nie je účinná na rakovinu, bakteriálne infekcie a zápaly, no dokáže pozitívne vplývať na nadváhu, imunitu, vysoký tlak, únavu, nespavosť či dokonca na odvykanie zlozvykov ako je fajčenie a alkoholizmus. Najlepšie na nej je, že nemá žiadne vedľajšie účinky, a tak pre vás nepredstavuje zdravotné riziko. Okrem spomínaných účinkov sa však nedávno zistilo, že akupunktúra môže byť skvelá aj pri problémoch s pohlavným stykom. Pozrite sa, čo môže vyriešiť vo vašom sexuálnom živote.

Väčšia sexuálna túžba či silnejší orgazmus

Podľa najnovších výskumov môže akupunktúra pomôcť ženám aj s problémami so sexom, a to predovšetkým so sexuálnou dysfunkciou. Môže za to najmä fakt, že táto metóda je schopná posilňovať estrogén a stimulovať prietok krvi do vaječníkov, kde sa tento hormón produkuje. Okrem toho sa zistilo, že ak budete akupunktúre verné niekoľko mesiacov, môžete sa zbaviť a vyriešiť problémy s bolesťou pri pohlavnom styku a sexuálnou túžbou. To však nie je všetko. Rovnako tak môže pozitívne vplývať aj na dostatočnú vlhkosť, vzrušenie a silnejší orgazmus. To znamená, že vďaka akupunktúre budete so svojim sexuálnym životom omnoho spokojnejšie než doteraz. Tak čo, vyskúšate ju aj vy?

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zdravie, menuAlias = zdravie, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
22. apríl 2024 18:41