pixabay.com
StoryEditor

Päť trikov, ako byť krásna aj bez make-upu

06.03.2017, 11:00
Zdravie
​Stále viac žien volí častejšie prirodzený vzhľad, bez make-upu a líčidiel. Aktuálny trend totiž žiada sviežu a rozjasnenú pleť, nezaťaženú výrazným make-upom. Ak nemáte vyložene zlú pleť a nerady trávite dlhé chvíle v kúpeľni, môžete šminky vynechať úplne.

Stále častejšie ukazujú tuzemské aj svetové celebrity svoje tváre bez stopy  po dekoratívnej kozmetike. A hoci patríte k ženám, ktoré na každodenné líčenie nedajú dopustiť, môžete aspoň na pár dní skúsiť zmenu. Dajte si jarný kozmetický detox a schovajte taštičku so šminkami do skrine. Uvidíte, že keď sa budete riadiť jednoduchými trikmi, vaša pleť vám poďakuje, píše idnes.cz.

Čas, ktorý by ste strávili s kozmetickými štetcami, kefkami a hubkami, môžete ušetriť pre dlhšie raňajky alebo ranné cvičenie. A peniaze investované do šminiek môžete minúť za niečo celkom iné. Nemusíte tiež riešiť, či ste namaľovaná dostatočne, alebo či naopak nemáte moc výrazný rúž.

Ako teda vyzerať dobre aj bez farebných pomocníkov v podobe tieňov, líčiek či rúžov? Ľahko. Stačí, keď sa budete o pleť starostlivo a pravidelne starať. Stačí niekoľko jednoduchých krokov, vďaka ktorým ožije, dostane potrebné vitamíny a vaša tvár tak dostane mladistvý vzhľad.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zdravie, menuAlias = zdravie, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 05:03