shutterstock.com
StoryEditor

Prevenciou proti rakovine. Tieto štyri kroky by ste mali dodržiavať

24.11.2019, 16:00
Zdravie
Podľa Svetovej nadácie pre výskum rakoviny a WHO.
  1. Vyhýbajte sa údeninám (sú karcinogénne) a spracovaným mäsovým výrobkom (pre rovnaké riziko a nízku kvalitu)
  2. Červené mäso obmedzte na max. 340 –500 g týždenne
  3. Denne konzumujte 25 –30 g vlákniny (slúži to ako prevencia vzniku rakoviny hrubého čreva a konečníka)
  4. Venujte sa cvičeniu (je preventívnym faktorom pred vznikom mnohých typov rakoviny – prsníka, hrubého čreva, konečníka...)

Elementy ženy: Štylistka Zuzana Kanisová

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zdravie, menuAlias = zdravie, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
21. november 2024 23:14