shutterstock
StoryEditor

Zaraďte ľanové semienka do vášho jedálnička. Ich pozitívne účinky vás prekvapia

21.10.2019, 13:00
Zdravie
Ľanové semená môžete pridávať do pečiva, polievok, nátierok, omáčok, šalátov, dezertov. Denne by ste mali užiť 2 ČL čerstvo pomletých ľanových semien, veľmi tým obohatíte svoje jedlá o kvalitné a výživné látky.

10 dôvodov, prečo by sme mali jesť ľanové semená
- sú zdrojom dobrého tuku, vitamínov, minerálov
- sú silnou podporou imunitného systému
- majú detoxikačné účinky – prečisťujú celé telo
- čistia aj hrubé črevo a podporujú tvorbu črevnej mikroflóry
- podporujú trávenie, vyprázdňovanie a rýchlosť metabolizmu
- sú výbornou súčasťou prevencie proti rakovine a kardiovaskulárnym ochoreniam
- pomáhajú pri kožných ochoreniach
- čistia črevá, pečeň a obličky
- znižujú vysoký krvný tlak
- pôsobia protizápalovo aj pri liečbe zápalu dýchacích a močových ciest

Elementy ženy: Štylistka Zuzana Kanisová

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zdravie, menuAlias = zdravie, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
22. november 2024 05:37