Avon
StoryEditor

Dano Heriban a Karin Haydu budú pochodovať. Príďte aj vy!

15.05.2019, 11:46
Zdravie
Už jedenásty raz AVON organizuje pochod, ktorý pomáha ženám na celom Slovensku. Podporuje totiž boj proti rakovine prsníka a to je podľa nás mega prospešná vec, pretože žiadna z nás nevie zaručiť, že sa jej tento problém týkať nebude.

Pochod je zorganizovaný tak, že ide o atraktívnu akciu pre celú rodinu. Uskutoční sa 8.júla a začína v areáli Bratislavského hradu. Program štartuje o 10:00. a v rámci neho sa postupne predstavia so svojimi hudobnými vystúpeniami Dano Heriban, S Hudbou Vesmírnou, Desmod, Campana Batucada so svojou bubnovou šou, Sima Martausová, ktorej pieseň „Nenahraditeľná“ v špeciálnom prevedení bude súčasťou aktu spolupatričnosti. Program bude moderovať Sajfa. Potom sa dav vyberie na tradičnú prechádzku starým mestom. 

pochod avon avon

Vstupenkou a zároveň symbolom boja za zdravé prsia je Tričko 2019*, ktoré je v ponuke v dámskom, pánskom aj detskom prevedení. Dámske ružové tričko má pohodlný strih a je dostupné v dvoch veľkostiach S/M a L/XL. Pánske tričko má veselý pásikový motív, takže sa skvelo kombinuje. Rovnako ako dámske je dostupné v dvoch veľkostiach. S kúpou dámskeho a pánskeho trička získate štýlový batoh ako darček! Detské tričko je spojením dizajnu dámskeho a pánskeho trička. 

Tričká sa dajú zakúpiť cez e-shop www.zdraveprsia.sk, www.avon.sk alebo u AVON Lady/Gentlemana. Dostupné budú aj priamo na mieste v deň podujatia. Vstup do areálu Bratislavského hradu bude povolený v Tričku 2019, deti do 12 rokov v sprievode dospelej osoby majú vstup zdarma. Aj tento rok bude zvýhodnené cestovanie vlakom vďaka oficiálnemu dopravcovi podujatia - Železničnej spoločnosti Slovensko. Každý účastník AVON Pochodu má nárok na využitie 100% zľavy na cestu späť.

Prispieť môžu ľudia tento rok nielen kúpou trička. V období od 13. mája do 8. júna budú v ponuke sietí La Donuteria špeciálne ružové donuty. Z predaja každého jedného kusu poputuje 1 € na boj za zdravé prsia.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zdravie, menuAlias = zdravie, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 18:39