pixabay.com
StoryEditor

Túžite po žiarivom úsmeve? Zmiešajte tieto tri jednoduché ingrediencie

22.01.2018, 10:35
Zdravie
Aj pre vás sú zuby ako perličky len nedostižným snom? Skúste ich vybieliť pomocou troch ingrediencií, ktoré sú bežne dostupné. Možno ich máte aj doma v kuchyni. Lacné, rýchle a nenáročné.

Každý z náš by chcel mať žiarivo biely úsmev. Žiaľ, neúprosné starnutie nám môže spôsobovať širokú škálu problémov so zubami.  Jedlo, ktoré jeme či samotný životný štýl môže hrať významnú rolu v kondícii našich zubov. Fajčiari určite budú súhlasiť. No boj za čo najbelšie zuby sa podľa stránky Boredremedy konečne na konci.

Vedeli ste o tom, že existujú tri jednoduché ingrediencie, ktoré môžete zmiešať a výsledkom bude úsmev, po ktorom ste vždy túžili? Vyložme karty na stôl, človek s krásnym úsmevom plným bielych zubov sa nám vždy bude pozdávať viac, ako niekto so šedivým či žltým chrupom. Práve preto je v našom záujme dať tejto metóde šancu.

Všetko čo potrebujeme je mätový olej, kokosový olej a kurkuma. Všetky ingrediencie stačí zmiešať a výsledkom bude parádna bieliaca zmes.  Na začiatok zoberte dve tabletky kurkumy a dve polievkové lyžičky kokosového oleja. Obe spolu zmiešajte a pridajte kúsok pepermintového oleja na chuť.

Vytvoríte tak pastu, ktorá sa môže smelo zrovnávať aj s drahými produktami na trhu. Pozrite si video a dozviete sa viac.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zdravie, menuAlias = zdravie, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 01:29