Nežné dotyky si pokojne dovoľte. Mužov si tým získate.Shutterstock
StoryEditor

Flirtujte ako Bohyňa. Muži majú jasno v tom, čo na nich funguje na sto percent

17.10.2024, 08:00
Vzťahy

Flirtovanie či koketovanie by pokojne mohlo byť disciplínou, v ktorej by sa dámy predbiehali, ktorej to ide lepšie. Ženy vedia byť rafinované, ale aj prvoplánové. A čo sa vlastne páči pri flirtovaní najviac mužom? Ak u nich chcete zabodovať, určite si osvojte niektoré pravidlá.

Rozhovor

Ak počas flirtovania dámy nadhodia tému, na ktorú sa obaja dokážu perfektne porozprávať, je to pre mužov ako voda na mlyn. Navyše ak je ich spoločníčka nielen vtipná, ale aj inteligentná a má aspoň aký taký prehľad, flirt razom nadobúda úplne nový rozmer.

Vizáž

„Keď flirtovanie, tak len so ženou, ktorá má na červený rúž a červené nechty“ ...takto svoju predstavu o flirtovaní zhrnul Peter. Akonáhle natrafí na ženu, ktorá má červený rúž na perách, priťahuje ho ako magnet a už sa ďalej dotyčná nemusí ani veľmi snažiť. Upravené a nalakované nechty sú bonusom, ktorý celkový dojem ešte umocní.

image

Červené pery sú pre mužov ako magnet.

Shutterstock

Pohľady

Flirtovanie pomocou pohľadov je pre viacerých mužov doslova afrodiziakom. Keď sa na nich dámy bez hanby zahľadia tak, že ich pohľadom doslova prebodávajú, okamžite ich ovládne vzrušenie. Nepotrebujú žiadne ďalšie gestá ani slová.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. október 2024 08:02