Odhaľte patologických klamárov. Prezradí ich reč tela.Shutterstock
StoryEditor

Naučte sa čítať reč tela. Patologickí klamári nebudú mať viac šancu

16.10.2024, 08:00
Vzťahy

Zistiť, že máte po svojom boku, alebo v blízkom okolí patologického klamára, je poriadna rana pod pás. Najmä ak si dotyčný získal vašu dôveru a on vás zradil. Niekedy vám možno intuícia navráva, že to všetko nemusí byť také ružové ako sa javí, ale viete ako to chodí...pod lampou býva najväčšia tma a niekedy je oveľa jednoduchšie veriť, než spochybňovať. Prezradiť vám veľa vie aj reč tela...

Gestá

Aj gestá klamárov sú veľmi rýchlo a jednoducho identifikovateľné. Klamár väčšinou potrebuje mať zamestnané svoje ruky. Preto je úplne bežné, že dámy sa napríklad hrajú s vlasmi, muži s remienkom na hodinkách, točia obrúčkou na prste, alebo sa chytajú nosa si uší. Veľakrát sú pomerne nepokojní a vyzerajú, akoby už už boli na odchode, alebo sa chceli postaviť či urobiť čokoľvek iné, len aby sa vyhli ďalšej konverzácii s vami. Klepkanie prstami či nohou je tiež niečo, vďaka čomu zistíte že sú nervózni. Potom už treba odhaliť len to, z čoho ich nervozita pramení.

Hlas

Niektorých ľudí poznáte lepšie ako svoju dlaň. Preto akýkoľvek iný tón v ich hlase či tempo reči okamžite odhalíte. Niektorí ľudia síce klamú, no nejde im to. Kto vie, čo je horšie...? V každom prípade, pre vás je najlepšie ak sa ho možno opýtate. Prečo zrazu stráca slová? Prečo si pletie dni či situácie? Prečo zrazu cítite tenziu v jeho hlase? Následne sami uvidíte, k čomu sa klamár prizná, alebo či nezačne splietať ďalšiu pavučinu lží.  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. október 2024 08:02