Ublížiť vám môžu aj iné situácie, než len nevera.dreamstime
StoryEditor

Nevera ani zďaleka nie je najbolestivejšia rana, ktorú vám môže partner uštedriť

17.08.2024, 14:00
Vzťahy

Myslíte si, že nevera je to, čo vám môže vo vzťahu spôsobiť tú najväčšiu bolesť? Každý má samozrejme hranice niekde inde, no bolestivé môžu byť aj iné rany, ktoré vám partner uštedrí. A nehovoríme pritom o fyzickom násilí.

Myslíte si, že viete, čo môžete od svojej polovičky čakať, že človeka, s ktorým žijete dokonale poznáte a zrazu vás realita prekvapí viac, než by ste čakali.

Financie

Zverili ste svojmu partnerovi všetky vaše spoločné úspory v domnienke, že sa o ne dobre postará, zainvestuje, prípade uloží ich tak, aby boli v bezpečí. Sú to vaše jediné ušetrené peniaze či už na horšie časy, dôchodok, prípadne na zážitky, do ktorých chcete investovať, alebo na výdavky spojené s deťmi. A zrazu zistíte, že váš partner všetko minul. Do posledného eura a to bez vysvetlenia a bez zaváhania. Nuž, takúto ranu rozchodí len málokto. Najmä, ak sa ocitnete v situácii, že práve tieto financie zrazu potrebujete na pokrytie existenčných nákladov.

Prenasledovanie

Nevera určite bolí. No obete žiarlivosti by vám vedeli povedať, ako veľmi trpia pre chorobnú žiarlivosť svojho partnera. Byť neustále pod drobnohľadom, vedieť, že sleduje každý váš krok a spochybňuje každé slovo je nielen vyčerpávajúce, ale aj zraňujúce. Hlavne, keď máte absolútne čistý štít.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. september 2024 05:49