Nevera sa odrazí na vzhľade ženy.dreamstime
StoryEditor

Nevera sa u žien odrazí na ich vzhľade. Vedci zistili, že dokonca prospieva ich kráse

25.07.2024, 14:00
Vzťahy

Zdá sa vám, že vaša partnerka, alebo priateľka náhle opeknela? Možno za to môže nejaký elixír krásy, ktorého tajomstvo si necháva pre seba. A možno je to nový milenec, vďaka ktorému nabrala druhý dych. Podľa vedcov sa nevera môže odraziť aj na vzhľade ženy. A veľmi pozitívne.

Bez ohľadu na tento celkom zaujímavý benefit by ste spôsob ako omladnúť či opeknieť mali predsa len hľadať niekde inde.

Výskum hovorí jasnou rečou

Vedci si posvietili na skupinku žien, ktoré počas svojho dlhodobého manželstva či iného zväzku boli neverné. A výsledky vás skutočne prekvapia. Dámy, ktoré zablúdili do inej spálne mali zrazu úplne inú iskru a doslova žiarili. Aj ony samotné potvrdili, že mimo partnerský románik mal pozitívny vplyv na ich náladu a celkovú energiu. Tej mali zrazu na rozdávanie a úsmev na perách si dokázali udržať aj napriek stresujúcim situáciám, ktoré bežne zažívali a robilo im problém ich zvládať.

Krásna vďaka nevere

Vedci dokonca mali k dispozícii fotografie, na ktorých boli ženy pred a po ich úlete. A aj v tomto prípade mali v rukách dôkaz, ktorý hovoril za všetko. Okrem povestnej zapálenej iskry sa zmenila aj ich pleť. Tá mala zrazu dokonca inú farbu. Môžu za to hormonálne zmeny a možno aj endorfíny, ktoré sa zrazu v ženskom tele začali produkovať. Aj napriek tomu, že tento benefit nevery znie lákavo, radšej by ste si mali nájsť iné cestičky, ako sa k nemu dopracovať. Alebo s partnerom skúste zapracovať na tom, aby ste vo vašom vzťahu chytili úplne nový dych.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
07. september 2024 20:57