To, akú polohu pri milovaní preferujete o vás veľa prezradí.dreamstime
StoryEditor

Akú polohu v posteli preferujete? Prezradí to veľa o vašej povahe

03.06.2024, 14:00
Vzťahy

Ste otvorená počas milovania skúšať rôzne polohy, no aj tak sa najradšej vraciate ku konkrétnej, ktorá je pre vás najobľúbenejšia? To, ktorú polohu preferujete o vás veľa prezradí. Napríklad aj to, či ste skôr romantická duša, alebo vášnivá, nespútaná rebelka.

Intimita nie je len o uspokojení fyzických potrieb. Pre mnohých znamená oveľa viac a preto sú pre vás niektoré polohy pri milovaní obľúbenejšie, tiež tie ostatné.

Romantička

Romantičky, ktoré potrebujú pri intímnom styku svojho partnera nie len cítiť, ale aj vidieť, preferujú klasiku v podobe misionárskej polohy. Vďaka nej sa môžu s partnerom bozkávať a pozerať sa mu pri tom priamo do očí, vďaka čomu dostanú v jednom balíčku všetko, čo od milovania so svojou polovičkou chcú a tiež očakávajú.

Extrovertka

Dámy, ktoré milujú polohu „na koníčka“ majú v sebe kus extrovertky, ktorá sa svojmu partnerovi rada ukáže v celej svojej kráse a dopraje mu tie najsexi výhľady. OEVITA_Medzititulokkrem toho má rada veci pod kontrolou a je rada, ak ona sama môže udávať tempo. Tieto dámy sú pomerne nespútané a dominantné a mužom sa ich iniciatíva väčšinou páči.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
06. júl 2024 15:38