Afektovanie muži neznášajú.dreamstime
StoryEditor

Takéto správanie sa mužom na ženách vôbec nepáči. Robíte to aj vy?

28.05.2024, 07:00
Vzťahy

Často sa riadime predstavou, že muži nás jednoducho milujú také, aké sme! S našimi krivkami, nedokonalosťami aj cyklickou nervozitou. Dámy, mali by sme si dávať pozor. Nie vždy sme totiž jediné, ktoré majú voči svojej polovičke výhrady. Aj muži môžu byť nespokojní, majú dokonca niekoľko konkrétnych výhrad! Toto sú veci, ktoré im na ženách poriadne prekážajú. Robíte ich aj vy?

Muži vedia byť veľmi tolerantní a strpieť aj také situácie, pri ktorých by ženy zrejme vybuchli. Dokážu svojim nežným polovičkám tolerovať veľa. Faktom však je, že aj oni môžu mať voči ženskému pohlaviu námietky. A niekedy teda obrovské!

Preferencie krásy sú subjektívnou záležitosťou. Čo sa komu páči všeobecne charakterizovať nedokážeme. Niektorí muži milujú blondíny, iní brunetky, daktorým sa páčia štíhle ženy a sú aj takí, ktorí za atraktívne považujú skôr plnšie dámy. Výzor sa nám hodnotiť nepodarí, ale v správaní žien sa viacero mužov zhoduje na rovnakých kritériách.

Pozrieme sa teda, ako by sme sa mali správať aby boli muži dokonale spokojní. Nie vždy je to očividné. Zistili sme, ktoré naše kroky im viac prekážajú ako ich priťahujú.

Kilá nie sú len o váhe

Možno sa zdá, že prvý fakt do kategórie správania vôbec nezapadá. Mýlite sa. Poznáte momenty, keby sa naša váha (aj keď len o pár kilogramov) zmení a tým pádom to okamžite ovplyvní aj naše správanie? Podráždenosť, negativita, prehnaný smútok či v niektorých prípadoch aj hádzanie viny na partnera. Ak ste sa v tomto opise spoznali, práve ste odhalili jeden znak správania sa, ktorý muži naozaj nemajú radi.

Nechceme tomu veriť, ale chlapi si zopár kíl navyše na svojej polovičke zvyčajne ani nevšimnú. Milujú ju taká aká je, bez ohľadu na zmenu čísla. Problém ale prichádza v inom momente. Keď sa žena nechá svojou zmenou váhy ovplyvniť a namiesto predchádzajúceho optimizmu z nej srší hnev a nervozita. Vtedy začína byť dusno..

Nijaký muž predsa nechce mať doma stále namosúrenú krásku, len kvôli drobným kozmetickým zmenám. Ak teda takáto situácia nastane, skúsme čísla hodiť za hlavu. Aj keď to nie je jednoduché, stále je lepšie mať o pár gramov viac, ale spokojného partnera. Stačí, že nie sme spokojné my, partnera do toho tento krát ťahať nemusíme.

Niekedy sme príliš samostatné

Občas máme možno pocit, že musíme na muža pôsobiť silne, sebavedomo a hlavne samostatne. Pravda je ale taká, že muži sú veľmi radi v pozícii obrancu a záchranára. Sú dni, kedy sa nám to vôbec nezdá, ale zamyslime sa. Kedy sa muž bude cítiť najviac ako muž?

Práve vtedy, keď sa mu podarí niečo opraviť, zachrániť nás ako v romantickom filme a keď dokáže, že je naozajstný hrdina. Nezabúdajme teda na pravidlo, že keď dáme svojmu partnerovi priestor, využije ho.

Nie vždy musíme vyberať film my, nie vždy musíme mať všetko pod kontrolou! A v konečnom dôsledku, niekedy musíme iba dlhšie počkať. Keď sa nebudeme nikam náhliť a dáme mužom čas prejaviť sa, budú si takéto správanie stopercentne vážiť.

Čo vy a spoločnosť?

K prirodzenému vzťahu patria aj výlety do spoločnosti, na rodinné oslavy či na rôzne podujatia. Niektoré ženy pri tejto predstave mrazí, iné zažívajú príjemné motýliky v bruchu. A nie sú v tom samy, rovnaké pocity prežívajú aj muži. Je predsa jasné, že na svete nie je pyšnejšieho muža ako takého, ktorý do spoločnosti vezme svoju polovičku a reakcie jeho okolia sú perfektné. S každým sa dokáže porozprávať, pôsobí milo a zároveň elegantne a muž sa pri nej cíti viac než výnimočne.

Pre niektoré ženy je správanie sa mimo domáci komfort úplne automatické. Iné sa musia s ním trošku potrápiť. Čo sa však mužom určite páčiť nebude je hlučná alebo príliš tichá žena. Afektovaná alebo naopak bez záujmu, neupravená alebo niekedy nevhodne nalíčená. Nájdite zlatú strednú cestu. Nič nepreháňajte a držte sa istôt, ktorými nič nepokazíte. Takýmto správaním si mužov určite získate a budú sa pri vás cítiť ako v nebi.

Nie ste jeho matka

Jedným z typov správania, ktoré muži nedokážu vystáť je ženský pocit, že sa musia o partnera prehnane starať. Neustále ho zahadzujú otázkami, či náhodou nie je hladný, či je dostatočne oblečený, alebo v tom horšom prípade, dávajú mu rady do života. Často ho nenechajú ani na chvíľku vydýchnuť. Tento typ správania bude mužom naozaj prerastať cez hlavu.

Mnoho žien sa ohrádza tvrdením, že: ,,Toto je môj prejav lásky!“ Tak teda v tom prípade, treba spomaliť, dámy. Nezabúdajte, že muža nikdy nebude priťahovať žena, pri ktorej sa bude cítiť ako pri svojej matke. Vedeli sa predsa zariadiť aj pred tým ako nás mali, prečo by to nevedeli aj dnes?

Či už sme zadané alebo slobodné, vždy sa nájde mnoho vecí, ktoré na nás budú muži milovať. Nemali by sme zabúdať však ani na tie, ktoré sa im na nás páčia o niečo menej. V každom prípade, ak sa nám podarí odhaliť nielen svoje pozitíva ale aj tie negatívne stránky, muži sa budú mať na čo tešiť. Staneme sa totiž nezastaviteľné.

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
03. júl 2024 16:49