Ajurvéda predstavuje celistvý systém prírodného liečenia,deamstime
StoryEditor

SEX PODĽA AJURVÉDY: Spojenie dvoch bytostí je považované za niečo posvätné. Aký by mal byť, a ktoré princípy aplikovať?

09.01.2024, 10:46
Vzťahy

Podporuje kreativitu a môže byť pre vás aj novou formou meditácie. Oddajte sa mu celým telom, mysľou, užite si radostné splynutie k obojstrannému uspokojeniu. Ajurvéda vie, čo je v sexe dôležité a zdraviu prospešné. Pripravení na zmenu?

Výdaj životnej energie

V pohlavných tkanivách sa tvorí životne dôležitá energia „ódžas“, ktorej výdaj pri orgazme vyvoláva oslabenie a nerovnováhu v organizme. Prirovnať sa dá k imunite a človek, ktorý má dostatočnú hladinu „ódžas“ len málo kedy býva chorý. Naopak, jej nedostatok sa prejavuje strachom z intímností, chýbajúcou ovuláciou, nízkym libidom či počtom spermií alebo impotenciou. A tu sa dostávame opäť na začiatok. Pohlavným tkanivám trvá až 35 dní kým sa zregenerujú. Príliš častý orgazmus je teda škodlivý.

Vhodný čas aj počet stykov

V záplave informácií si kladiete otázku, kedy a ako často sa posteľným radovánkam odovzdať? Ešte predtým, ako sa prepracujeme k tejto informácii je dôležité povedať, že sex by mal byť aktom lásky a nielen uspokojením fyzických potrieb. Sprevádzaný príjemnou atmosférou, ktorú navodia tak sviečky, ako obľúbená hudba či vône.

Teplý kúpeľ či spoločná masáž. Najvhodnejšou časťou dňa je večer, po 23. hodine a minimálne 2 hodiny pred ním sa skúste obmedziť v jedle. Neodporúča sa ranné ani poobedné milovanie. A keďže energie by mali byť vyrovnané, dôležité je tiež, aby prišlo k uspokojeniu oboch partnerov.

Stratili ste sa v toľkých odporúčaniach? Vyskúšajte, možno si vzájomnú blízkosť užijete inak, intenzívnejšie. Veď každá zmena je korením vzťahu. A ešte! Po sexe si doprajte regeneráciu. Ideálne spoločnú, vo forme teplej sprchy, vody, rastlinného mlieka či pokojne polievky. Toto sú vaše nové milostné rituály.

5x ÁNO pre prírodné afrodiziakum

Pomôžu zvýšiť nielen chuť na sex ale aj sexuálnu silu. Ak chcete „okoreniť“ milostný život podľa ajurvédy na maximum, tieto prírodné afrodiziaká rozhodne stoja za vyskúšanie.

KOZLÍK INDICKÝ

Bylina rastúca v južnej Ázii má ukludňujúce a relaxačné účinky. Jej korenistá, silne pižmová vôňa vytvára s medom kombináciu nabitú túžbou, ktorú musíte vyskúšať.

KARDAMON

Možno ho sem tam používat v kuchyni. Doprajte si toto korenie pravidelne! Je nielen liekom na nízke libido, nadopuje vás energiou a sexuálnou túžbou.

ŠAFRÁN

Dovezte si ho z dovolenky, v čo najvyššej kvalite a primiešajte do teplého mlieka. Silu lahodného nápoja pocítite najlepšie za dverami vlastnej spálne.

MUŠKÁTOVÝ ORIEŠOK

Mužské „nehody“ pôsobia negatívne nielen na partnerovo ego ale aj na chuť na sex. Muškátový oriešok pôsobí uklúdňujúco a zabraňuje predčasnej ejakulácii.

GRANÁTOVÉ OVOCIE

Odpradávna je toto exotické ovocie považované za ovocie lásky. Je nutné dodať niečo navyše?

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
21. máj 2024 09:32