Buďte otvorení novým praktikám.dreamstime
StoryEditor

Orgazmus snov vďaka rimmingu. Je to však len pre silné žalúdky

29.09.2023, 14:00
Vzťahy

Ak patríte k ľuďom, ktorí sa pri sexe neboja experimentovanie, potom je rimming pre vás ako stvorený. A vy ostatní by ste tiež mali zahodiť predsudky a naplno sa oddať praktikám, ktoré vás privedú k vyvrcholeniu, aké ste ešte nezažili.

Užite si to naplno

Aby ste si rimming užili naplno a bez zbytočných predsudkov, zamerajte sa v prvom rade na dokonalú hygienu. Do sprchy môžete vliezť pokojne spoločne a už tu začať predohru, ktorá vás oboch naštartuje. Ak si túto techniku obľúbite, dbajte na to, aby v okolí vášho ritného otvoru neboli žiadne chĺpky. Práve na nich sa zachytávajú rôzne baktérie a nečistoty. Ako si umývať túto partiu netreba nikomu hovoriť, jediné pravidlo je: dôkladne. Pokojne zájdite pomocou prstov aj trošku dovnútra otvoru, aby ste si boli istí, že je všetko tip top čisté.

Toto rozhodne nie

Ak sa rozhodnete pre rimming, alebo inak analingus, potom určite zabudnite, že ho budete striedať s klasickým orálnym sexom. Rovnako análny sex verzus klasický. Ak máte chuť na  striedanie, v prípade orálneho sexu si vždy poriadne vypláchnite ústa, ideálne ústnou vodou. Ak sa rozhodnete z análneho sexu prejsť na vaginálny, potom je nevyhnutné buď použitie, alebo výmena prezervatívu, alebo opäť poriadna očista. Tak čo, vyskúšate rimming vo vašej spálni?

ANKETA
Skúšali ste niekedy rimming?

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
11. máj 2024 06:30