Starší muži majú nepochybne svoj šarm.dreamstime
StoryEditor

Päť vecí, ktoré priťahujú ženy na starších mužoch. A nie sú to len životné skúsenosti...

24.09.2023, 20:04
Vzťahy

Mali ste skôr partnerov, ktorí boli v rovnakom veku ako vy, alebo vás viac priťahujú starší muži, ktorí už majú čo to za sebou? To, že starší muži sa tešia priazni mladších žien má svoje opodstatnenie. Okrem skúseností ich priťahujú aj zručnosti starších mužov. A to nie len sexuálne.

Pár, v ktorom je vysoký vekový rozdiel, často čelí rôznym, predovšetkým negatívnym hodnoteniam okolia. No starší muži vedia ženám poskytnúť to, čo tak veľmi potrebujú.

Skúsenosti

To, čo najviac priťahuje ženy na zrelých mužoch sú práve ich skúsenosti. V živote sa už stretli s rôznymi ľuďmi či situáciami, čelili rôznym problémom. Práve tie ich formovali a stali sa z nich ľudia, ktorých už len tak niečo nerozhádže. Vďaka tomu môžu ženám poskytnúť to, čo najviac potrebujú, oporu a stabilitu a pocit bezpečia.

Vášeň

Nuž, skúsenosti starší páni nabrali aj v posteli. A sexuálne zručnosti tiež nie sú zanedbateľné pokiaľ hovoríme o tom, prečo majú mladé slečny či ženy vstúpiť do vzťahu so starším mužom. Nielen že presne vedia čo chcú oni, no vedia aj to, čo chcú ich polovičky.

Zabezpečenie

Ženy, ktoré sú výrazne mladšie od muža, sú často považované za zlatokopky. Najmä ak ide o solventných mužov. Nech už má dotyčný peňazí viac, alebo menej, aj toto je určite faktor, ktorý často hrá istú rolu pri výbere partnera. Práve starší muži sú väčšinou finančne zabezpečení. A aj keď nemajú desaťtisíce na účte, zrejme už nehrozí nepríjemné prekvapenie v podobe spoločného bývania s rodičmi.

Inteligencia

Ženy, ktoré sú vo vzťahu s mužom o pár rokov starším, často ako jeden z benefitov uvádzajú aj ich inteligenciu či rozhľad. Dokážete sa od nich veľa naučiť, no veľakrát tu prichádza k sporom najmä, ak majú tendenciu svoje partnerky neustále usmerňovať a poúčať.

Vedia čo sa patrí

Presne vedia čo sa patrí. Môžete si byť isté, že nech s nimi pôjdete na akúkoľvek spoločenskú udalosť, nebudete ich musieť usmerňovať, alebo sa obávať či budú vedieť, ako sa majú v danej spoločnosti správať. Je to stará škola a vás iste očaria aj svojou galantnosťou a pozornosťou voči vám. To sa dnes už medzi mladými mužmi tak často nevidí.

ANKETA
Priťahujú vás starší muži?

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. júl 2024 00:32