Miriam Kalisová.Instragram/Miriam Kalisová
StoryEditor

Moderátorka Miriam Kalisová mení bývanie. Pozrite sa, ako to u nej po novom vyzerá

26.07.2023, 08:00
Vzťahy

Miriam Kalisová (38) trávi väčšinu roka na čarovnom mieste, hausboate na brehoch Jarovského jazera. Práve ten si spoločne so svojou dcérou Miou zveľaďuje a keď zatúži po zmene, bez váhania sa pustí do rekonštrukcie.

Miriam je známa svojim dobrým vkusom a citom pre krásu. Už vo svojom stupavskom byte nie raz renovovala to, čo ju už dlhší čas nudilo.

Obklopená prírodou

Miriam aj so svojou dcérou zvolili za svoje prechodné bydlisko hausboat na brehu Jarovského jazera. Už na prvý pohľad je to oáza pokoja a tak Miriam, ako jej takmer desať ročná dcéra Mia, si vodu a okolitú prírodu naplno užívajú. Dvojposchodový hausboat je lukratívne miesto a nemožno sa preto čudovať, že sympatická moderátorka tu trávi svoj čas nie len počas leta.

image

Oáza pokoja Mirky a jej dcéry.

Instragram/Miriam Kalisová

Nová kúpeľňa

Miriam svoje obydlie kúpila zrejme zariadené a ako to už v týchto prípadoch býva, nie vždy sa stotožníte so všetkým zariadením, aké zvolili bývalí majitelia. Inak tomu nie je ani v tomto prípade. Miriam sa však nebojí pustiť aj do odvážnejších rekonštrukcií. Dôkazom toho je aj jej nedávna prerábka kúpeľne. Tá pod jej taktovkou vyzerá zrazu úplne inak a je na nej viditeľný aj Mirkin rukopis. Svetlé farby, nadčasové, prírodné materiály. Vďaka tomu kúpeľňa nabrala razom iný vzhľad. „Tak po trošičke rekonštruujeme a veľmi nás baví hľadať nové možnosti, ako využiť to, čo už je, ale dať tomu iný nádych.“

image

Kúpeľňa pred rekonštrukciou.

Instragram/Miriam Kalisová
image

Kúpeľňa po rekonštrukcii.

Instragram/Miriam Kalisová
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 06:18