Neviete, čo si o mužovi, s ktorým ste na rande, myslieť? Starostlivo ho pozorujte a rozlúštite jeho tajné signály.dreamstime
StoryEditor

DEVÄŤ SIGNÁLOV, že sa mu páčite. Prehľad gest a malý test so solničkou

15.06.2023, 10:15
Vzťahy

Podľa vedcov sa muži zamilujú už počas 8,2 sekundy. Ako je na tom ten váš? Možno mnohé PREZRADÍ REČ JEHO TELA.

Úprava oblečenia

Muži (na rozdiel od žien) nie sú na svoj šatník priveľmi hákliví. Ak si však muž počas rozhovoru NAPRÁVA KRAVATU, FAZÓNKU SAKA ČI SPONU NA OPASKU, dáva tak najavo, že pred vami chce vyzerať dobre. Ale pozor, nielen to. Ak sa váš Rómeo hrá pridlho s gombičkami na košeli či bunde, svedčí to o jeho neistote a nervozite. Len si spomeňte na hrdinov z romantických filmov – bývajú predsa vždy takí krásne roztržití...

Naklonený cez stôl

Rande alebo večera vo dvojici? Bude z toho láska alebo fiasko? Pozerajte sa, ako sa muž pri stole správa. Nakláňa sa k vám cez stôl (namiesto toho, aby zostal sucho opretý o stoličku?) Týmto gestom dáva najavo takzvané vnútorné prijatie, teda, že má voči vám otvorené srdce a zaujíma ho všetko, čo hovoríte a robíte. Ak však máte oproti sebe ufrflaného chlapa s rukami prekríženými na hrudi, môžete si byť istá, že z tohto mraku nezaprší. Dotyčný totiž týmto gestom dáva najavo odstup, stres, odmietanie a nezáujem.

Keď balia „nadsamci“

Žijeme síce v dobe, keď žena nemusí sedieť v kúte a vo vzťahu s mužom môže urobiť povestný prvý krok, pravdou však je, že muži si svoju „drahú polovičku“ väčšinou najradšej ulovia sami.

Ako? Chlap, ktorý ide bojovať o srdce svojej vyvolenej, väčšinou staví na základné pudy. Sadne si oproti, zľahka roztiahne nohy, aby vám umožnil výhľad na svoju mužskú pýchu... Niektorí „kohúti“ sa pred vami zas budú natriasať – dajú si ruky vbok (alebo prsty zavesia do pútok na nohaviciach), aby opäť dali najavo, že im plodnosť rozhodne nerobí problémy.

Malý test so soľničkou

Ženy vyjadrujú sympatie letmými dotykmi. Preverte si svoje šance jednoduchým testom so soľničkou.

Ako na to: Pri podávaní soľničky sa POTENCIÁLNEHO PRIATEĽA ZĽAHKA DOTKNITE. Ak ním trhne a odtiahne sa, dotyk je mu z nejakého dôvodu nepríjemný (a pre vás je to informácia, že tadiaľto cesta nevedie). Len čo však váš kontakt akceptuje, je šanca, že sa mu páčite. Aby ste si to overili, skúste gesto zopakovať ešte raz, napríklad sa muža počas rozhovoru opäť zľahka dotknite.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
05. máj 2024 22:38