Seriál Sex/Life je nabitý erotickými scénami.Netflix
StoryEditor

Milujete erotickú kinematografiu? Seriál Sex/Life je pre vás ako ušitý na mieru

11.04.2023, 13:31
Vzťahy

Na Netflixe beží už druhá séria. Seriál s erotickým nádychom sa teší veľkej obľube. Je nabitý sexi scénami, žhavými milostnými zápletkami a príbehom jednej zmätenej ženy, ktorá túži po živočíšnom sexe s mužom, ktorého osudovo miluje. Hlavná predstaviteľka Billie si nevie vybrať medzi spokojným manželským životom, kde jej nič nechýba alebo vzťahom, ktorý je nabitý neskutočnou sexuálnou energiou.

Ako hovorí hlavná hrdinka: „Chýba mi len 15 percent.“ Ale tých pätnásť percent je neskutočne dôležitých. Hovorí o vychladnutej manželskej posteli. Síce v perfektnom dome, s perfektným mužom a dvomi deťmi, ale ten život bez chute a vône, ktorý tvorí až 85 "dokonalých" percent ju zvnútra zabíja. 

Po rokoch sa Billie do života vráti bývalá láska Brad. Dvojicu spájala vášeň, skvelý sex, ale aj drámy a potoky sĺz. Vynorí sa v momente kedy už brunetka žije usadeným rodinným životom. Zrazu v nej, ale naštartuje tú iskru, ktorú už roky necítila. Snaží sa odolávať, ako len môže.

O čo vlastne ide, pýtate sa?

V skratke: Matka z predmestia v Connecticute (Billie), ktorá je nespokojná v manželstve so svojím dokonalým manželom Cooperom, začína pociťovať nostalgiu za slobodným životom v New Yorku. V skutočnosti je taká nostalgická, že má na Brada spomienky – a dosť dráždivé vzhľadom na to, že táto dvojica podľahne vášni doslova všade: vo výťahu, bazéne, sprche, v reštaurácii, klube, aute a podobne. A povedzme, že scény sú veľmi názorné, keď ukazujú orgazmy, prenikavý sex, prstoklad, orálny sex a všetko medzi tým.

Seriál nabitý erotickými scénami a rozprávkovým sexom medzi Billie a Bradom môže pokojne skryť do vrecka aj Päťdesiat odtieňov sivej či 365 dní.  

Tento seriál je jednoducho jeden z najsexi, akú kedy streamovací gigant vypustil. Tak sexy, až je to šokujúce, že je to dovolené v televízii vysielať. Nepozerajte ho s nikým okrem seba a svojho obľúbeného vibrátora. Hlavná dvojca má medzi sebou neuveriteľnú chémiu, ktorá je na obrazovke znateľná.

Netflix vypustil prvú sériu v roku 2021 a už je k dispozícii aj druhá. Smutná spáva, tretia už nebude. Ale keď si obe pozrite zistíte prečo.

Sexi scény nájdete v TU

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 20:14