Prvé rande môže skončiť aj inak ako len pri káve.pexels
StoryEditor

Skončiť po prvom rande v posteli nie je žiadny prešľap. Prináša to so sebou aj isté výhody

06.03.2023, 15:00
Vzťahy

Ukončiť prvé rande sexom bolo kedysi považované za poriadny prešľap. Samozrejme, že muži boli na jednej strane spokojní, na druhej strane si o partnerke mysleli svoje. Doba sa však zmenila a zmizli aj predsudky.

Mať sex hneď na prvom rande môže mať niekoľko výhod.

Čo on  na to?

V dotazníkoch istých štúdií sa muži zverili, že ak sa ich prvé rande s potenciálnou partnerkou skončí sexom, nevidia v tom nič zlé. Práve naopak. Je podľa nich úplne prirodzené, že ak ide všetko hladko a obaja partneri to cítia rovnako, ukončia svoje prvé rande veľkolepo. Sú aj muži, ktorí síce chuť na sex majú, aj si ho patrične užijú, no následne majú o svojej partnerke pochybnosti či tá rýchlosť predsa len nesvedčí o jej ľahších mravoch. No to, že oni sú vlastne v tej istej situácii ako ony, im trošku uniklo. Našťastie, stále je viac mužov, ktorí toto finálne hodnotia pozitívne.

Nestratíte čas

Jednou z výhod, prečo sa oplatí si to rozdať hneď na prvom rande je fakt, že si rovno otestujete, či všetko funguje tak ako má. Chémia je síce jedna vec, no kompatibilita je vec druhá. Tak aspoň hneď budete vedieť, či má význam nechať sa vôbec pozvať na ďalšie rande. Alebo zistíte, že tadiaľto cesta nevedie a nebudete zbytočne strácať čas.

image

Zahoďte predsudky a pokojne si užite sex aj na prvom rande.

pexels

Príťažlivosť

Faktom je, že ak sa aj prvé rande skončí v posteli, je zjavné, že si obaja zúčastnení padli do oka natoľko, že sa v tomto smere úplne odviazali. Je tu teda istý predpoklad, že to nie je len chvíľkové pobláznenie, ale obaja budú chcieť vo vzťahu pokračovať. Sexuálna príťažlivosť totiž dvoch ľudí k sebe priťahuje a keď je dostatočne silná, obaja túžia po spoločnosti toho druhého čo najčastejšie. Keď sa pár stretáva dostatočne dlho, dochádza k vzájomnému prepojeniu a k tomu, že do vzťahu prichádza dôvera a tiež chuť zdieľať spolu nie len posteľ, ale aj bežný život so všetkým čo k tomu patrí.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 18:22