Prekvapte ho počas večere aj vy.dreamstime
StoryEditor

Hľadáte inšpirácie ako prekvapiť vášho partnera na Valentína? Stavte na sexi darčeky, tie ocení každý!

12.02.2023, 10:00
Vzťahy

Hľadáte ideálny darček pre vášho partnera? Pre inšpirácie nemusíte vôbec chodiť ďaleko, stačí mu dopriať to, čo s vami robí najradšej – sex. No aby to nebola nuda a aby mal predsa len pocit, že mu dávate niečo výnimočné, vykročte zo svojho tieňa, odviažte sa a splňte mu trebárs jeho tajné sexuálne prianie. Týmto darčekom ho rozhodne nie len prekvapíte, ale aj potešíte.

Možností ako na to je viac než dosť. Nechajte sa inšpirovať a vyberte si to správne sexi prekvapenie pre vašu polovičku.

Sexi prádlo

Začneme klasikou, ktorá je u žien, ale aj mužov pomerne obľúbená a hoci to nie je až také originálne, určite to nebude krok vedľa. Počkajte svojho drahého doma, oblečená len v týchto sexi kúskoch a zveďte ho hneď po príchode domov. Alebo mu naopak naservírujte chutnú večeru takto sporo oblečená. Vychutnávajte si ako veľmi ho to bude vzrušovať a nedovoľte mu odísť od stola skôr, než všetko nedoje. Alebo mu pošlite luxusné spodné prádlo do práce kuriérom s nejakým pikantným odkazom. Týmto gestom ho prekvapíte rovno dvakrát

image

Buďte na Valentína sexi a zvodná.

dreamstime

Sexi hračky

Valentín je presne tým dňom, kedy môžete svoju polovičku obdarovať hračkou z ktorej sa budete tešiť obaja. Takže milí páni, preč zábrany a urobte si rýchlo prieskum trhu, aby ste  počas dňa zamilovaných mohli odovzdať vašej partnerke to najlepšie čo trh ponúka.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 13:46