Tetovania sú stále viac v kurze.
StoryEditor

5 najlepších miest na vašom tele, na ktoré si dať vytetovať meno svojho manžela

04.01.2023, 12:46
Vzťahy

Leto je sezóna, ktorá inšpiruje k pocteniu manžela tetovaním. Možno to bude ako darček ku Dňu otcov (tretia júnová nedeľa) od vás alebo ako uznanie blížiacej sa letnej svadby alebo výročia spred rokov. Nech je to akokoľvek, viete, že chcete tetovanie, a máte všeobecný nápad na dizajn/písmo. Zostáva len zistiť umiestnenie. Kde vytetovať meno svojho manžela? Pozrime sa.

Nad srdcom

Je to logická voľba, pretože muž má vaše srdce a vy jeho. Miesto nad prsníkom je menej bolestivé ako mnohé iné možnosti a rozstup funguje dobre s rôznymi vzormi, ktoré môžete začleniť do jeho mena. Navyše ho môžete predviesť s výstrihom či rozopnutým topom, o ktorom sme si istí, že mu nebude vadiť.

Vnútorné zápästie

Ak chcete malé tetovanie mena svojho manžela, alebo priateľa, zápästie je správna cesta. Umiestnite písmo vodorovne pod dlaň, aby ste sa mohli pozrieť dole a zašepkať jeho meno, kedykoľvek budete chcieť.

Na nohy

Váš manžel bude považovať vaše tetovanie na nohe za celkom sexi. Je to nie len estetické miesto, ale umiestnenie tohto mena je tiež ponorené do symboliky. Nohy symbolizujú stabilitu aj pohyb vpred, čo je niečo, čo znamená vo vašom vzťahu a spoločnom živote veľa.

Horná časť chrbta

Predošlé miesta boli skôr vhodné pre malé a stredne veľké tetovania mien. Ak však chcete, aby láska k vášmu manželovi žiarila veľkým a výrazným písmom, potom je horná časť chrbta správna. Môžete si ho nechať vytetovať od jednej lopatky k druhej, v texte s rozmarnými rozvetvenými písmenami, vďaka ktorým je to umelecké (pre vás), ako aj premyslené (pre neho).

Nad panvou

Tú majú manželia najradšej. Toto tetovanie je len pre ich oči, pokiaľ na pláži nenosíte veľmi odhaľujúce dvojdielne bikiny. Jedinou výhradou je, že si budete musieť zvyknúť na to, že to bude chcieť vidieť stále. Viete, kam to môže viesť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 17:37