Vďaka polohe v stoji si vyformujete nohy.dreamstime
StoryEditor

Vyformujte si postavu počas sexu. Toto sú polohy, vďaka ktorým budete mať pevné brucho aj zadok

26.12.2022, 15:00
Vzťahy

Že nemáte dostatok pohybu a zároveň ani čas športovať? Ak máte stáleho partnera, máte po probléme. Spojte príjemné s užitočným a vďaka sexu sa môžete dopracovať k tip top postavičke. Navyše, ak nenecháte partnera urobiť celú "robotu" a budete trošku aktívna, je to aj celkom slušné kardio, vďaka ktorému spálite pomerne dosť kalórií.

Ploché bruško, vyrysované paže či pevný zadok. Viete, ktoré polohy vám pomôžu vypracovať si isté partie tela čo najlepšie? 

Krásne nohy

Ak chcete mať vypracované a štíhle nohy, jednoznačne by ste sa mali vyhýbať posteli. Najlepšie bude, ak si sex doprajete pokiaľ možno čo najčastejšie v stoji. Ak navyše budete stáť len na jednej nohe a tou druhou silno obopnete partnerovu panvu, efekt bude zaručený. Nezabudnite však nohy striedať.

Stehná a ramená

Sadnite si na svojho partnera tak, aby ste boli čelom k sebe. Panvu jemne dvihnite a nezabudnite sa oprieť na ruky zo zadu. Váš triceps vďaka tejto polohe dostane poriadne zabrať, rovnako aj stehná. Ak ich však chcete posilniť ešte o niečo viac, zvoľte polohu od zadu, no zostaňte podopretá na špičkách, nie na kolenách. Okrem stehien posilníte aj brušné svaly a sexuálny zážitok bude v tejto polohe tiež o niečo viac intenzívny.

image

Prevezmite iniciatívu.

dreamstime

Brucho

Čo tak prebrať iniciatívu a opäť si sadnúť na svojho milenca? Samotné pohyby by mali začínať od podsadenej panvy, nezabudnite mať aktívne brucho a potom si už len užívať sex a workout v jednom. Mimochodom, aj táto poloha je práve na vašu stimuláciu ideálna.

Celé telo

Ak sa vám zdá, že v pozícii na štyroch to bude pohoda, tak ste na omyle. Počas tejto polohy totiž zapájate kompletne celé telo. Posilňujete nohy, ruky, ale aj brucho a v neposlednom rade aj vnútorné svalstvo. Ak ste navyše na posteli, alebo inom nerovnom povrchu, musíte vynaložiť pomerne dosť energie na stabilizáciu.

Zadok

Už vám je asi jasné, že pasívne ležanie v misionárskej polohe vám tehličky na bruchu ani spálené kalórie neprinesie. Ak chcete mať 2v1, musíte byť aktívna. Ak niekto túži po pevnom zadku, jedným z najefektívnejších cvikov sú drepy. Tak to vužite aj v tomto prípade. Opäť si sadnite obkročmo na svojho muža, no zostaňte na nohách, žiadne podopieranie na kolenách. A drepujte, hore, dole, hore dole. Už o pár minút pocítite nielen príchod orgazmu, ale tiež pálenie zadku, ktoré signalizuje jediné a to, že ste dali svalom poriadne zabrať.  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 22:04