Simona Krainová má pre fanúšikov na predaj prekvapenie.Profimedia - Standardis
StoryEditor

Simona Krainová naháňa peniaze kde sa dá. Predáva už aj sexuálne pomôcky

15.12.2022, 14:43
Vzťahy

Česká modelka už dávno nemá jediný zdroj predvádzania fotenie, prehliadky a príležitostné role vo filmoch. Pred rokmi sa dala na podnikanie a na svojej internetovej stránke doteraz predávala oblečenie a rôzne módne doplnky. Teraz portfólio okorenila a zaradila kolekciu FLAGRANTI.

Je to nepochybne podnikavé dievča a je otázne čoho všetkého sa ešte chytí. Popri svojej módnej značke uviedla do predaja aj intímne pomôcky pre ženy. "Hračky" uviedla na trh pred Vianocami a tak je otázne aký záujem o ne bude. V ponuke má spolu päť strojčekov pre ženské potešenie. Nejde však o žiaden jej výmysel. Sú to mašinky, ktoré sú na sex trhu už dlho, avšak Simona im dala svoju farbu a balenie. Pridala k tomu ešte lubrikačný gél. 

Jemné pre intímne partie

Japonská značka Iroha prináša vraj to najjemnejšie potešenie, aké si len viete predstaviť. Vibrátor IROH nájdete v jej ponuke za necelých päťdesiat eur. V drahšej krabici za sedemdesiat eur nájdete k hračku, gélu plus sexi sviečku, ktorá po roztopení slúži ako olej a môžu sa s ním partneri natierať. Sľubuje nevídanú rozkoš. Najdrahší box z jej kolekcie stojí 187 eur. Ide o špeciálny vibrátor na bod G. Tak ak pod stromček chcete niečo pikantné z dielne Simony je na to príležitosť. Alebo stačí zájsť na hocikotrý eshop s pomôckami.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 02:37