Vzťahy dokážu potrápiť.
StoryEditor

Ste zaľúbená do ženatého? Zabudnite naňho, kým je čas!

07.12.2022, 15:34
Vzťahy

Keď sa žena dá dokopy so ženatým mužom (a ten má najčastejšie i deti), vôbec to nie je jednoduché. Najmä ak ona okrem neho nemá žiaden trvalý vzťah.

ON: Zdá sa jej príťažlivý. Sťažuje sa na svoje nevydarené manželstvo, v ktorom sa cíti frustrovaný, má pocit, že je otrokom. Ničia ho rodinné vzťahy, trápi ho žena, ktorá sa o seba nestará, nezaujíma sa o jeho problémy, nedokáže uspokojiť jeho sexuálne požiadavky.

 

ONA: Hoci je historka o nešťastnom manželstve otrepaná, je taká naivná, že mu uverí. Prípadne ju netrápi, že je ženatý, stačí, že sa jej páči. Zostáva už len možnosť, že sa naozaj zaľúbila a nedokáže tento nový vzťah ukončiť, aj keď vie, že to nikam nevedie.

ČO HĽADÁ ONA?

 Sú ženy, ktoré svoj vzťah so ženatým mužom pokladajú za bolestnú skúsenosť, sú však aj také, ktoré takéto vzťahy priamo vyhľadávajú. V prvom prípade treba dôvody hľadať v detstve, najmä v ich vzťahu s otcom, ktorý v rodine chýbal, alebo mu chýbala neha. Výsledok -- niekdajšie dcéry sa v dospelosti stávajú neistými, nezrelými ženami. V druhom prípade sú ženy presvedčené, že manželstvo ničí vzťahy. Vychádzajú z toho, že láska dlhšie vydrží vo vzťahu so ženatým mužom. Navyše, môžu si zachovať svoju samostatnosť, pričom neprichádzajú ani o chvíle rozkoše.

ČO HĽADÁ ON? 

Ženatý muž, ktorý sa pustí do vedľajšieho vzťahu, zväčša nebýva nespokojný so svojím rodinným životom. Túži po zmene, po dobrodružstve. Chce zahnať monotónnosť sexuálnych radovánok, pestuje si akúsi záhradu rozkoše, kde dozrievajú kvety, ktoré doma nemá. Tie kvety však nesmú narušiť jeho rodinnú pohodu. Manželstvo je pre neho veľmi výhodné, ponúka mu množstvo výhod -- pokoj, istotu, harmóniu, páči sa mu úloha dobrého otca a pozorného manžela. Manželka možno tuší, že ju podvádza, ale nechce robiť problémy, prižmúri oko, aby sa napokon aj tak vrátil spokojný k nej. Takýto muž zvyčajne vôbec nechce vstupovať na bojové pole rozvodu, kde sa začnú pretriasať ekonomické a právne veci. Máta ho predstava, že by mal vytvárať akýsi nový domov, keď už jeden má.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 09:06