Starší muž vás obklopí pozornosťou.dreamstime
StoryEditor

Zajačik versus Sugar daddy. V týchto vzťahoch zažijete to, čo v žiadnych iných

05.12.2022, 15:00
Vzťahy

Občas v živote žien nastane obdobie, takzvaná prestupná stanica. Je to obdobie keď napríklad jeden vzťah skončí, no ony ešte nie sú pripravené na ďalší. Práve počas nej sú oveľa náchylnejšie padnúť do náručia mužovi, ktorý im ani zďaleka nie je vekovo príbuzný. V tomto prípade hovoríme o dvoch extrémoch. Buď skočia do postele a nezáväzného vzťahu so zajačikom, alebo naopak, s mužom, ktorý by pokojne mohol byť ich otcom.

Tak či onak, väčšina týchto vzťahov je skutočne len krátkodobá. Prídu a odídu v pravej chvíli. Títo muži vás síce zahrnú pozornosťou, no pravdou je, že city by ste tu hľadali márne.

Zábava so zajačikom

Ak sa práve nachádzate v životnej etape, počas ktorej sa nechcete viazať, netikajú vám žiadne biologické hodiny, prípadne už máte odrastené deti a stroskotaný vzťah a jediné po čom túžite je rozptýlenie a zábava, potom práve vzťah so zajačikom by mohol byť tým pravým, čo potrebujete. S týmto vašim toy boyom vás čaká množstvo zábavy, ktorá vám tak veľmi chýba vo vašich zabehnutých životoch, ktoré sú plné únavných rutín. Zrazu sa vďaka nemu budete opäť cítiť mladá a nespútaná. Luxusné reštaurácie vymeníte sa street food, na dovolenke zrazu nebudete potrebovať podrobný itinerár. Zrazu nebudete nič plánovať a aj keď sa v tejto pozícii neocitáte často, tentokrát budete s radosťou cestovať bez toho, aby ste mali vopred rezervované ubytovanie. Dobrodružstvá, ktoré spolu s vašou novou známosťou budete prežívať, budú pre vás neskutočným spestrením. S najväčšou pravdepodobnosťou máte dostatočné finančné zázemie a teda vám nebude vadiť, že sem tam niečo zatiahnete aj za svojho zajačika. A zároveň vám nebudú chýbať hriešne drahé darčeky na ktoré on peniaze utrácať nemieni.

Štedrý Sugar daddy

Ženy ktoré inklinujú k mužom, ktorí sú o niekoľko rokov starší od nich, si častokrát v týchto vzťahoch kompenzujú vzťah so svojim otcom. Sugar daddy im dopraje dostatok pozornosti, ale aj luxusu. Je to gentleman, ktorý je verný svojim zásadám a zvykom. Dokonalé spôsoby očaria nejednu ženu. Otváranie dverí, pomoc pri vyzliekaní či obliekaní kabátu, pozorné usadenie k stolu. To všetko sú maličkosti, ktoré sú pre neho samozrejmosťou a vďaka ktorým sa vy cítete v jeho spoločnosti tak výnimočne. Starším mužom pridáva na atraktivite aj ich životná skúsenosť či spoločenský status. Imponuje to najmä mladým slečnám, ktoré sa tak pomerne rýchlo a jednoducho dostanú do vyššej spoločnosti a zažijú veci, ktoré by inak nezažili, dostanú sa na miesta, ktoré boli pre nich doteraz neznámou.

image

Nebudú chýbať štedré dary, no city by ste čakali márne.

dreamstime

Bezemočný vzťah

Hoci nemôžeme všetkých hádzať do jedného vreca, často práve v týchto vzťahoch ide len o sex, ktorý majú dotyčné ženy dobre zaplatený. Nie však doslovne samozrejme. Ale práve formou zážitkov či drahých darčekov a dovoleniek. Starší muži zase opäť o niečo pri mladých slečnách omladnú a aj ich egu takýto vzťah prospeje. O emóciách tu však nemôže byť vo väčšine prípadoch reč. Obaja v tomto páre vedia, čo od vzťahu môžu očakávať, čo sú ochotní do neho investovať a kde sú hranice, ktoré je zakázané prekročiť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 23:06