Užite si prvé rande v outfite, v ktorom sa budete cítiť príjemne.pexels
StoryEditor

Outfit na prvé rande? Vyhnite sa nápisom a veľkým výstrihom!

03.06.2022, 18:00
Vzťahy

Prvé rande má vždy príchuť neznáma. Ste plné očakávaní a príprave naň venujete stopercentnú pozornosť. Nič nenechávate na náhodou, pretože jediné, po čom v tejto chvíli túžite, je zapáčiť sa dotyčnému natoľko, že prvé rande nebude zároveň aj tým posledným.

Zúfalo stojíte pri skrini a na perách vám visí veta, že si „nemáte čo obliecť“. Toto zúfalstvo pred preplnenou skriňou zažila už každá z nás. Aby ste to však hneď na začiatku neprepískli a neprekombinovali, držte sa nasledujúcich rád.

V prvom rade komfortne

Outfit, pre ktorý sa rozhodnete, by mal byť predovšetkým pohodlný. Stavte na niečo overené. V žiadnom prípade sa po tom, čo si rande dohodnete, nerozbehnite do prvého nákupného centra. Nikdy neviete, ako sa v tej novej blúzke budete cítiť či vás rifle nebudú tlačiť a nové lodičky vám nespôsobia otlaky, ktoré si budete pamätať lepšie ako oči vášho spoločníka. To naozaj nechcete, takže lovte vo vlastnej skrini. V prvom rade do užšieho výberu nezaraďujte nič príliš obtiahnuté a vyzývavé a v druhom rade oversize veci v ktorých vyzeráte ako vo vreci. Určite nechcete ukázať príliš veľa, ale ani nemusíte pôsobiť ako strašiak do maku.

Menej je viac

Prvé rande by sa malo niesť v znamení spoznávania sa. Chcete sa o potencionálnom partnerovi dozvedieť čo najviac. Tomu prispôsobte aj svoj outfit. Aby mu náhodou oči viac neubiehali do vášho výstrihu, alebo na mega obtiahnutý zadok. Tento typ oblečenia je skôr vulgárny ako ženský. Oblečte sa ležérne a skôr elegantne. Džínsy a košeľa, prípadne svetrík. Úpletové šaty, ale aj sukňa s obyčajným tričkom budú pôsobiť dievčensky a sviežo.

Pozor na farby

Hoci sa to nezdá, farby o nás pomerne veľa vypovedajú. Kým čierna je akýmsi symbolom uzatvárania sa, biela signalizuje čistotu, ideály a hodnoty a modrá je zas farbou spoľahlivosti a stability. Vyhnite sa veľkému množstvu červenej, pretože hoci je považovaná za farbu lásky, vyvoláva aj isté napätie a negativitu. Za ženskú farbu je považovaná napríklad ružová, no niektoré jej odtiene môžu pôsobiť detinsky. Samozrejme, že nemusíte teraz dva dni študovať symboliku farieb. Ako pri všetkom, voľte striedmosť, riaďte sa aj svojou intuíciou a tým, v čom sa cítite najlepšie. Lebo ak sa budete cítiť dobre, budete dobro aj vyžarovať.

Rázne NIE nápisom

Nápisy na oblečení strhávajú na seba väčšiu pozornosť ako by ste si priali. Preto dávajte pozor, nech ich lúštenie partnera nezaujme natoľko, že stratí záujem o vás. V tričku s nápisom I am princess môžete ísť na rande, len ak je tu predpoklad, že dotyčný ešte nevie čítať. Inak v žiadnom prípade. Aj oblečenie, cez ktoré sú obrovské nápisy názvu konkrétnej značky alebo logá radšej vyvetrajte pri inej príležitosti.

Striedmosť v doplnkoch

Nech už ste akákoľvek veľká „straka“, aj v tomto prípade buďte pri výbere striedma. Určite sa neovešajte všetkým, čo vaša šperkovnica ukrýva. Jemné náušnice, prípadne náhrdelník či náramok budú úplne stačiť. Ani na ruky si nedajte celoživotnú zbierku prsteňov, teda, pokiaľ ich tak aj bežne nenosíte. Snažte sa partnerovu pozornosť upriamiť na seba a nie na to, čo máte na sebe.

Nech už sa rozhodnete akokoľvek, nesnažte sa nikoho a nič kopírovať, buďte prirodzená, autentická a oblečená v tom, čo najviac vystihuje vašu osobnosť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 22:25