Sexuálne fantázie veľa vypovedajú o vašom psychickom rozpoložení.pixabay
StoryEditor

Čo prezradia erotické fantázie? Intímny prekladač sexuálnych túžob napovie, čo je vo vašom podvedomí

30.03.2023, 11:00
Vzťahy

Každá z nás občas rada popustí uzdu svojej fantázii, nechá sa vtiahnuť do tých najodvážnejších predstáv, v ktorých sa odváži myslieť na všetko to, na čo v bežnom živote nemá guráž a možno ani príležitosť.

Naše sexuálne predstavy však zákonite nesúvisia len so sexuálnym rozpoložením, ale sú predovšetkým zrkadlom  momentálneho psychického stavu. To podvrdzuje aj odborníčka na vzťahy a zoznamovanie sa z Británie. Uvádza, že naše sexuálne predstavy a fantázie sú odrazom toho, čo sa práve deje v našom živote.

Sex s dominantným partnerom

Aj vy sa občas pristihnete pri tom, ako fantazírujete o milencovi, ktorý bude mať nad vami moc? Putá, výprask, otroctvo či podriaďovanie sa partnerovi prináša do postele poriadny adrenalín. Ak vaše predstavy idú momentálne týmto smerom, s najväčšou pravdepodobnosťou ste dobrodružný typ, ktorý rád zbiera nové zážitky a vzrušenie je to, čo v živote aktuálne veľmi potrebuje. Nuda je pre vás neprípustná, preto je práve dominantný partner pre vás ten pravý. Keď ho nemáte v skutočnosti, tak aspoň v predstavách!

Moc nad partnerom

Máte chuť svojho partnera, naopak, zviazať vy? Chcete byť domina, ktorá má všetko vo svojich rukách a partner musí počúvať jej povely? Potom asi v živote tápate. Ste neistá. Môže za to situácia v rodine, partnerstve, v práci a vaše podvedomie chce mať veci pod kontrolou. Možno práve preto prichádzajú myšlienky na tieto sexuálne praktiky.

Kostým upratovačky

Vzrušuje vás predstava samej seba v sexi kostýmčeku upratovačky, ktorú pri práci „vyruší“ jej partner, alebo náhodný okoloidúci či hosť v hotelovej izbe, ktorú práve "upratujete"? Široká ponuka kostýmčekov tohto druhu v sexshopoch nasvedčuje, že asi nebudete s touto fantázious amy. Ale čo o vás vypovedá? Najmä to, že v živote, alebo lepšie povedané v posteli, túžite po novom vetre, nových zážitkoch a skúsenostiach. Tak hor sa do toho!

Vzťah s kolegom

Ste prepracovaná a celý váš život vám pripadá monotónny? Tak v tom prípade sa vám možno bude snívať, alebo si budete predstavovať sex s kolegom, ktorý sedí pár miest od vás. Je to úplne prirodzené, že v práci stretávame objekty nášho záujmu. Máme ich celý deň na no očiach, trávime s nimi veľa času a občas sa neubránite takémuto myšlienkovému úletu. Nieste v tom samy, podľa prieskumov totiž až deväť z desiatich opýtaných prepadlo týmto predstavám. A čo vy viete, možno sa táto predstava stane skutočnosťou!

Trojka, štvorka?

Jednou z najčastejších sexuálnych fantázii je sex s viacerými partnermi naraz. Snívate o tom aj vy? Vypovedá to o vás, že máte rada zmenu. Vzruchy v živote sú tým, vďaka čomu dýchate a šťastnou vás robí práve to, keď môžete skúšať nové veci. Keď máte nabitý program a na každý deň ideálne aspoň jednu aktivitu. Naplňte svoj život a žite ho naplno podľa vašich predstáv. Navštevujte diskotéky, divadlá, koncerty. Doprajte si čas s priateľmi. Práve tieto chvíle vás urobia šťastnou.

Intímnosti s osobou rovnakého pohlavia

O sexe, alebo intímnostiach s osobou rovnakého pohlavia snívajú najmä ženy. U mužov je to zriedkavejšie. Táto predstava hovorí práve o tom, že možno máte problém s vlastnou sexualitou. Je potrebné sa uvoľniť a zistiť, z čoho máte radosť a čo máte rady. 

Sex na verejnosti

Vzrušuje vás predstava, že máte sex s partnerom v kabínke v shopping centre, alebo na mieste, kde vás môže kedykoľvek ktokoľvek „načapať“? Asi ste práve ten typ človeka, ktorý stále uvažuje, čo si kto o vás myslí a názory druhých sú pre vás veľmi dôležité. Rada pre vás znie, prihliadajte v prvom rade na svoje vlastné potreby a nerobte všetko len podľa toho, čo sa od vás očakáva. V konečnom dôsledku len vy samy nesiete zodpovednosť za svoje konanie a zodpovdáte sa jedine sebe.

Romantika

Neprechádza práve váš aktuálny vzťah krízou? Práve to by totiž mohlo vysvetľovať, že jediné, po čom vo vašich predstavách túžite, je romantika. Možno cítite, že sa s partnerom navzájom vzďaľujete a predstava romantických, spoločných chvíľ je to, po čom momentálne najviac túžite.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 18:50