pexels.com
StoryEditor

6 dôvodov, prečo nerandiť s bohatým mužom

25.04.2017, 19:00
Vzťahy
Áno, čítate správne. Jasné, že o tom z času na čas snívame všetky a tíško závidíme kamarátkam, ktorým sa podarilo takého zbaliť. My ale poznáme dôvody, prečo randiť s bohatým chlapíkom nie je až taký jackpot.

Už vám kúpil drahú kabelku Luis Vuitton. Značkové oblečenie a šperky. Večerali ste vo všetkých drahých reštauráciách v meste. Namiesto Chorvátska ste okúsili biely piesok v Karibiku. Prosto paráda! Stretli ste princa s kreditkou bez dna, vďaka ktorému budete mať všetko, na čo si spomeniete. Prečo však tajne závidíte kamoške, ktorá víkendy trávi so svojim priateľom a s partiou kamošov na chate – pri ohni a pri gitare?

Lebo je to tak, že ten s kreditkou bez dna sa zväčša ako princ nespráva...

Prinášame vám šesť dôvodov, prečo s ním nerandiť. Dajte si povedať, ak chcete byť naozaj šťastná.

1. Žijete jeho rozhodnutiami
Veľa s tým neurobíte – on drží kasu, on rozhoduje, ako budete tráviť čas. Iste, nebude na vás šetriť, ale bude vás brať tam, kam chce ísť on, o vaše túžby sa až tak nestará. Je jedno, že vám na mori nebýva dobre. Keď sa on rozhodne, strávite týždeň na jachte so súkromným kapitánom. Keď má rád golf, kúpi vám výbavu a hráte s ním, hoci radšej hráte volejbal. Ste s ním, žijete z jeho prachov – automaticky ráta s tým, že budete poslušne a nadšene žiť jeho život.

2. Pohŕda obyčajnými vecami (aj obyčajnými ľuďmi)
Asi ho nedostanete na návštevu k svojej kamarátke z detstva, ktorá býva v bytovke uprostred sídliska. Na splav, pod stan, niekde, kde sa na desiatich štvorcových metroch nenachádza nikto, kto by sa s ním chcel baviť o akciách, drahých autách a o zákulisných hrách konkurenčných firiem. To nemá jeho úroveň...Takže hrozí, že vašich priateľov budete stretávať menej a menej.

3. Konflikty rieši tak, že vám niečo kúpi
A malo by to byť úplne inak, samozrejme. Je jedno, či ste pri hádke hluční alebo ofučaní. Je jedno, aký čas potrebujete na to, aby ste vychladli a boli schopní vrátiť sa do mierového modelu. Podstatné je, že ste schopní si sadnúť, pokecať, vysloviť aj slovo prepáč, a keď sa uzmierene objímete, odľahne vám. Lebo váš chlap vás vypočul. A ak patrí medzi vydarenejšie kúsky, vaše slová, nech boli akékoľvek, si vezme k srdcu. Muž, ktorý má veľa peňazí, si zvykne myslieť, že si vás udobrí darčekom. Čím väčší „prúser“, tým drahší darček. Zvyčajne vám ho strčí do ruky so sprisahaneckým výrazom v tvári a povie niečo ako – no a už na to zabudnime alebo už sa k tomu nevracajme. Nedajbože máte potrebu sa o probléme rozprávať. To si len vypočujete, že čo ešte chcete, veď už je to za nami – v preklade, veď už som ti dal darček, tak sklapni a šúchaj nohami.

4. Zabudnete na všetky normálne veci, čo ste sa doteraz naučili
Lebo na všetko niekoho máte. Baví vás pestovať kvety a prplať sa v záhrade? Zabudnite. Na to máte záhradníka. Milovali ste varenie, zbierali ste recepty, vyžívali sa v prestieraní? Váš muž len mávne rukou, že strata času, aj tak chodíte skoro denne na večeru niekam von. S niekým, koho možno ani nepoznáte. Mali ste rada žehlenie pri televízií? Na to už máte upratovačku, ktorá sa postará, aby u vás bolo čisto za každých okolností. Znie to parádne, ale verte – život bude trochu nuda.

5. Má na váš výzor prehnané nároky
Jasné, veď ho musíte reprezentovať. Vždy dobre naladená – veď máte všetko! Vždy upravená – veď máte čas a priestor! Vždy oblečená podľa posledných trendov – veď máte peňazí dosť! Vždy štíhla, bez tukových vankúšov – veď máte permanentku do fitka! To nie je muž, ktorý s vami a vašimi neumytými vlasmi strávi sobotu pri filmoch v telke. To je muž, ktorý sa potrebuje ukázať medzi ľuďmi. S dokonalo vyzerajúcou ženou. A nemyslite si, že on bude o seba dbať rovnako. Má predsa peniaze.

6. Vie, že je na trhu žiadaný a vy neviete, kedy to využije
To je tak, že keď je hneď na prvý pohľad majetný, ženy sa zalizujú. Nemajte im to za zlé, mnohé netušia, že mať bohatého frajera vlastne nie je až také terno. Vo vidine rozprávkového života, kde by nemuseli sledovať zostatky na svojich účtoch, však zabúdajú na ženskú solidaritu a idú po ňom veľmi priamočiaro. A vy nikdy nemôžete vedieť, kedy takémuto tlaku podľahne...

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 07:26