pexels.com
StoryEditor

5 mýtov o vzťahu s mladším mužom

19.04.2017, 17:09
Vzťahy
Gregorová s Koptíkom, Vondráčková s Michalom, či naša Evita s Paľkom - veľa žien nedá dopustiť na vzťah s mladším mužom. Veľa z nás však ešte na ne pozerá s predsudkami a vzťahy s mladším mužom sú opradené rôznymi mýtami. Ktoré sú tie najznámejšie?

1.Nevydrží a utečie za mladšou

To sa môže stať v prípade, že mu budete stále pripomínať, že ste staršia, a on si časom určite nájde niekoho s menším počtom vrások. A to je fatálna chyba. Muži, ktorí žijú so staršími ženami – a je jedno, či je vekový rozdiel tri roky, alebo sedemnásť rokov – sú s nimi aj preto, že v porovnaní s mladšími, majú zdravé sebavedomie. Neriešia kilo navyše, vedia, že vrásky patria k životu a že celulitída nie je koniec sveta. Ak budete žiť v neustálom strese, že sa na vás vykašle, urobí to. Lebo budete presne taká istá ako mladšie, od ktorých k vám ušiel.

2. Podvedome vo vás hľadá matku

Niektorí premúdrení psychológovia tvrdia, že muž, ktorý udržiava vzťah so staršou ženou, nemá v poriadku puto so svojou matkou. Nepočúvajte tieto hlúposti. Muži, ktorým zlyhal vzťah s matkou, si podvedome hľadajú istú typológiu žien, ich výber nesúvisí s vekom.

3. Jeho rodina vás nikdy nepríjme

Pravda je taká, že čím väčší vekový rozdiel, tým väčší šok na začiatku. Ale keď rodina vidí, že vzťah funguje a ste šťastní, veľmi rýchlo si všetci zvyknú. Len málokedy sú predsudky silnejšie ako láska k dieťaťu a túžba po jeho šťastí, a ak aj predsudky zvíťazia, určite v tom bude viac ako len vašich pár rokov navyše :).

4. Nebudete stačiť jeho sexuálnemu apetítu

Ale no tak. Ak ženu často ” bolieva hlava“, nemusí to byť tým, že je frigidná. Ale tým, kto od nej sex chce, však áno. A mladí muži to vedia.

5. Nebude schopný byť vám ozajstnou mužskou oporou

Ďalšia kardinálna hlúposť. Akoby všetci zrelí muži boli chodiacou zodpovednosťou a ženy by sa na nich mohli na sto percent spoľahnúť. Táto schopnosť je v povahe, nie vo veku, tak nepočúvajte kuvičie hlasy, ktoré budú hovoriť opak.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 07:51