instagram.com/womanslook
StoryEditor

Prvý dojem je veľmi dôležitý, chémia hrá taktiež hlavnú rolu. Ako vzbudiť v mužovi ZÁUJEM?

28.08.2021, 17:00
Vzťahy
Prvý dojem je skutočne dôležitý. Ako vzbudíte v mužovi záujem na prvom stretnutí?

Pri prvom dojme nesmieme zabúdať ani na zovňajšok, predsalen, vzhľad si potencionálny partner všimne na prvom stretnutí ako prvé. Muži prezradili, čo v nich vie skutočne rozprúdiť krv a čo v nich vyvolá silný záujem. Ako to teda je?

TAJOMNOSŤ

Dôležité je zostať tajomnou. Nemusíte na prvom stretnutí povedať o sebe úplne všetko, trošku tajomstva nezaškodí. Mužov baví počúvať o vašom živote a dozvedať sa niečo nové, no nie hneď všetko naraz. Nechajte sa ho pýtať, zaujímať sa. Vzbudzuje to v ňom pocit dobrodružstva, pocit toho, že o vás ešte všetko nevie a chce to postupne spoznávať. Niečo, čo ešte nevidel a chce to “preskúmať”.

ZÁBAVA

Samozrejme, nemôžeme sa pri človeku, ktorého vlastne vôbec nepoznáme, hneď uvoľniť a byť stopercente sami sebou. No trošku odviazanosti a zábavy neuškodí. Muži majú radi, keď sa žena netvári príliš vážne, keď sa vie uvoľniť a otvoriť. Nemusíte byť zrovna hlavný “bavič” večera, no vtipné historky, či jemné zábavné podpichnutia nie sú nikdy nevhodné a zlé. 

ZVEDAVOSŤ

Nechajte rozprávať aj jeho. Je známe a podložené faktami, že žena rozpráva viac, ako muž. Buďte aj vy zvedavá, pýtajte sa ho, zaujímajte sa. Nechajte mu priestor na dlhšie odpovede a hlavne mu neskáčte do reči. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 08:01