Aké veci si na nás muži všímajú ako prvé?
StoryEditor

Veci, ktoré si na ženách muži všimnú ako prvé. Venujte im väčšiu pozornosť a očaríte každého chlapa

24.01.2022, 17:00
Vzťahy
Premýšľali ste niekedy nad tým, čo si muži na vás všimnú ako prvé? Ak áno, nie je také ťažké to zistiť, pretože sú v skutočnosti veľmi priamočiari a všetko závisí od osobnosti človeka. Aj keď by ste si mysleli, že prvé, na čo sa muži pozrú je vždy dekolt či zadok, niektorých z nich zaujímajú aj iné časti vášho tela.

Úsmev je nákazlivá vec

Áno, ústa sú často úplne prvou časťou ženy, ktorú muži uvidia. Pery, sexi zuby a úsmev, to sú tie najpríťažlivejšie veci pre mužov. Nič nie je pre nich krajšie ako usmievavá žena, dokonca sa pri nej dokážu cítiť sebavedomo a oveľa mužnejšie. Úsmev je navyše veľmi nákazlivá vec, pretože keď sa na niekoho usmejete, vyvolá to úsmev aj v tom druhom. Takže ženy, mali by ste sa usmievať častejšie, pretože nikdy neviete, kto sa môže zaľúbiť práve do vášho krásneho úsmevu.

image

Láska je občas slepá. Znaky, ktoré vám prezradia, že chodíte s nesprávnou osobou

Oči sú ako magnet

Hovorí sa že oči sú oknom do duše a nech to znie akokoľvek klišé, je to pravda, pretože dokážu o človeku veľa povedať. Nie každý muž sa bude chcieť pozerať na vaše oči len pre ich estetické vlastnosti, ale práve naopak, cez očný kontakt sa dá prijať veľa informácii a vyčítať rôzne signály, ktoré muži potrebujú vedieť. Oči sú skutočné magnety, ktoré vedia prilákať a zaujať takmer hocikoho. Neverte tomu, že muži venujú vždy veľkú pozornosť len hrudníku, pretože omnoho viac si cenia to, keď vám môžu dať kompliment týkajúci sa práve vašich očí.

Krásne vlasy sú znakom mladosti

Verte či nie, všetky tie strávené hodiny pred zrkadlom alebo u kaderníčky nie sú márne. Muži si na ženách totiž všímajú aj vlasy a väčšina z nich si myslí, že ich štýl, lesk a uhladenosť je znakom zdravia a mladosti. Taktiež si všímajú či má žena prirodzené vlasy, ktoré dobre voňajú. Aj keď sa hovorí, že muži majú najradšej dlhé vlasy, sú ženy, ktorým kratšia dĺžka či výrazná farba naozaj svedčí. Ak sa so svojimi vlasmi cítite sebavedomo, nemeňte to, preto tým ešte viac dokážete zapôsobiť.

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
01. máj 2024 23:29