Jedno znamenie čaká mimoriadne ťažký nový rok
StoryEditor

Nový rok plný nástrah už od začiatku. Rozchod a hádky hrozia najmä jednému znameniu

10.01.2022, 07:00
Vzťahy
Aj keď by ste mali byť v pozore stále - a svojmu vzťahu venovať dostatok času, o čosi zvýšenú starostlivosť by malo aplikovať ohnivé znamenie.

Od začiatku roka máte pocit, že niečo nie je v poriadku a zdá sa, že vás intuícia neklame. Aj keď ste do nového roka nevstúpili so žiadnym závažnejším problémom, už dlhšie vás niečo ťaží - a čo je horšie, nielen vás, ale aj vášho partnera. Môžu za to nevypovedané problémy, ale aj nedostatok náklonnosti. 

Vydržať s vami je totiž z času na čas náročné a ako ohnivé znamenie potrebujete cítiť slobodu a dobrodružstvo. Musíte si však uvedomiť, že nie stále je to však možné - a vo vzťahu sú vaše možnosti slobody o čosi obmedzenejšie. 

Strelci sú dosť komplikovaní a plní protipólov. Hoc túžia po náklonnosti toho druhého a sami ju z času na čas preukazujú romantickými gestami, milujú čas osamote a nechcú si ho dať vziať za žiadnu cenu. Treba si však uvedomiť, že práve nedostatok času a pozornosti (pozor, to, že ste s niekým fyzicky, neznamená, že ho aj počúvate a sústredite sa naňho) je pre akýkoľvek vzťah kritickým. Druhá strana totiž potrebuje cítiť nielen podporu, ale aj porozumenie a to, že s ňou chcete tráviť čas. Žiadna polovička na vás nevydrží čakať večne, kým si utriedite svoje hodnoty a to, čo v sebe nosíte. 

Hviezdy tvrdia, že ak sa nad svojím vzťahom okamžite nezamyslíte a nespravíte zmenu, hrozí rozchod alebo v druhom prípade nevera. Každopádne z obidvoch možností nevychádza nič dobré, a vám na vašom vzťahu záleží, nenecháte si ho zničiť krátkymi neduhmi. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 12:30