dreamstime
StoryEditor

Skúšali ste už tantrický sex? Sľubuje vám ešte väčší pôžitok než ten klasický

04.07.2021, 14:30
Vzťahy
Počuli sme o ňom všetci. Vyskúšali ho však len niekoľkí z nás... v čom teda spočíva a ako sa poddať sľubovanému, dlhotrvajúcemu potešeniu?

Aj keď tantrický sex nie je žiadnou novinkou, hinduistický spôsob milovania nie je stále v našich končinách rozšírený. Na jeho techniky a spôsoby pritom nedá dopustiť viac než 90% ľudí, ktorí si ho vyskúšali. Podstata na rozdiel od klasického milovania spočíva v splynutí partnerov ''v jedno'', pričom tým sľubuje najväčšiu vášeň, akú ste kedy zažili - a aj pravý, silný orgazmus. Niektoré zdroje dokonca uvádzajú, že pôžitok, ako aj samotné milovanie, sa môžu natiahnuť až na niekoľko hodín. A to veru stojí za to vyskúšať! 

Ako na to na začiatku? 

Jednou z najzákladnejších esencií tantrického sexu je paradoxne správne dýchanie. Práve to vám totiž umožní splynúť v jedno a naladiť sa na partnerovo tempo. 

Za druhý krok sa považuje často tantrická masáž, ktorá dokáže nabudiť vaše zmysly. Jeden z dvojice si ľahne a je prijímateľom dotykov druhého partnera. Zbytočne sa neplašte, v tomto prípade platí, že pomalšie nabudíte zmysly toho druhého oveľa efektívnejšie. Jemnými dotykami končekmi prstov spoznávajte partnerovo telo a nechajte sa viesť tým, čo sa mu páči. Nezabúdajte, zmyslom tejto masáže nie je, aby dosiahol partner orgazmus, má byť ''len'' nabudený. 

Následne sa presunieme do polohy Yab-Yum, známej tiež ako lotosová pozícia. Partner sedí so skríženými nohami, zatiaľ čo si vy sadnete obkročmo do jeho lona. Nohy máte tým pádom obmotané okolo jeho tela a prsiami sa jemne tlačíte k jeho hrudníku. Vašou úlohou je stimulovať tlak a trenie a to tým, že sa pomaly pohybujete panvou. Dochádza tak k intenzívnemu dráždeniu aj v oblasti bodu G, čím žena zvykne prežiť hlboký orgazmus. A nielen ona, ale aj muž.

Po pravidelnom praktizovaní sa nielenže navodíte na jednu vlnu, ale zároveň vám tantrický sex sľubuje desiatky kvalitných orgazmov a sexuálnych zážitkov. Časom tak môžete vyskúšať iné polohy pre pokročilých.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
12. apríl 2024 15:51