dreamstime
StoryEditor

Nemá vaš partner chuť na sex? Máme pre vás návod, ako ho NABUDIŤ

12.05.2021, 16:00
Vzťahy
Do milovania s vami sa nehrnie, už pomaly ani neviete, kedy „to“ bolo naposledy. A ak to aj bolo, tak preto, že ste to iniciovali vy. V čom môže byť pes zakopaný? Poznáme najčastejšie možné dôvody.

Prikázanie číslo štyri: Rešpektujúca komunikácia!

Rozprávať sa s mužom otvorene o sexe chce odvahu aj vtedy, keď práve neriešite žiaden problém. No ak ste sa v spálni už nejaký čas nestretli, komunikácia o tom bude pravdepodobne ešte náročnejšia. Nevyťahujte výčitky, slzy ľútosti ani vyhrážky. Nezvyšujte na muža hlas a nepodliehajte svojim emóciám. Ak máte chuť svoje zranené city vyčítať jemu, vráťte sa k bodu číslo jeden. O probléme komunikujte s partnerom čo možno najviac rešpektujúco, úprimne a vecne. Neoháňajte sa hneď rozvodom, nátlakom, návštevou odborníka. Ešte vždy je šanca, že sa vám muž bojí povedať len nejakú banalitu. Keď s ním budete hovoriť, vyhnite sa slovíčku TY, TY, TY!!! Skúste prehovoriť o tom, ako sa cítite, a opýtajte sa ho, ako sa cíti on.

Prikázanie číslo päť: Uvoľni sa!

Ak sa vaše problémy len začali, svet sa nezrútil. Možno ani nebude potrebné ich riešiť. Niekedy úplne postačí, keď to prestanete riešiť. Uvoľnite sa, robte to, čo milujete, cíťte sa nezávislé a sexi a VENUJTE SA SEBE. Vždy si buďte vedomé, že na svete je ďalších milión mužov a vy nie ste odkázané trápiť sa, prečo vás ten váš v posteli nechce. Buďte si vedomé svojich možností aj svojho sexepílu. Vďaka tomu uvoľníte obrovský tlak, ktorý vášho muža podvedome odtláča. Kým nie je problém chronický a netrvá príliš dlho, nerobte žiadne kroky navyše. Jednoducho len buďte zase trochu tou, ktorou ste. Smejte sa, skáčte s deťmi po posteli, navarte niečo, čo milujete vy, pustite si Sex v meste a choďte na prechádzku. Masturbujte, dotýkajte sa samy seba a venujte si aj sexuálnu pozornosť. Netlačte na pílu a nežiadajte. Nečakajte, kedy vás prepadne v kuchyni zozadu. Nehrajte sa na sexi zvodkyňu, keď ste ňou už pár rokov neboli. Tlak vždy vytvorí len protitlak. Niekedy je menej viac.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
01. máj 2024 12:42