shutterstock.com
StoryEditor

Tieto štyri znamenia zverokruhu majú tendenciu zamilovať sa na PRVÝ POHĽAD!

15.02.2021, 18:25
Vzťahy
Nájdete sa medzi nimi aj vy?

Ryby
Vôbec nepreháňame, ak označíme toto znamenie za beznádejných romantikov. V každom vidia dobro a dokážu sa bezhlavo zamilovať do hocikoho, kto rozumie ich povahe. Prečo je pre ryby tak jednoduché, zamilovať sa do niekoho na prvý pohľad? Pretože vidia svet cez ružové okuliare! Láska pre nich nie je iba zážitok, láska pre nich znamená celý život.

Baran
Prvé znamenie zverokruhu patrí zároveň aj k tým najrýchlejším. Aj čo sa zamilovanosti týka. Keďže trpezlivosť nie je ich najsilnejšou stránkou, dokážu sa zamilovať naozaj rýchlo. Jednoducho sa im nechce čakať. Baran je veľmi impulzívne a tvrdohlavé znamenie, takže keď príde na lásku, robí rýchle rozhodnutia. Ak by sa z "Lásky na prvý pohľad" stal film, baran by si v ňom určite zahral hlavnú rolu.

Rak
Ľudia s týmto znamením majú špecifickú vlastnosť - ľahko presvedčiť ostatných ľudí. Preto je pre nich naozaj jednoduché presvedčiť aj samých seba o tom, že sa skutočne a bezhlavo zamilovali (aj keď to tak možno nie je). Rakov priťahujú hlavne ľudia, ktorí potrebujú podporiť a pomôcť. Akonáhle sa k tomuto znameniu dostane niekto, kto takýto typ pomoci potrebuje, rak sa doňho ihneď zamiluje.

Lev
Toto znamenie patrí k vôbec najdominantnejším znameniam celého zverokruhu. Spolu s dominanciou prichádza aj vášeň. Levy majú neutíchajúcu vášeň pre všetko. Ich tvrdá a sebavedomá povaha nedáva žiadny priestor tomu, aby sa vytvorili akékoľvek zábrany medzi nimi a láskou na prvý pohľad. Sú si 100% istí tým, že tak, ako jednoducho sa dokážu zamilovať na prvý pohľad oni, tak sa aj druhá strana zamiluje do nich.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 12:30