shutterstock.com
StoryEditor

Viete aké je vaše osobnostné číslo? Prezradí o vás VŠETKO!

12.02.2021, 14:00
Vzťahy
Zaujíma vás, aký v skutočnosti ste? Nazrite vďaka číslam do hlbín vlastnej duše – vypočítajte si takzvané osobnostné číslo. To o vás napovie viac, ako by ste tušili.

Takto si vypočítate osobnostné číslo:
Potrebovať budete len deň z vášho dátumu narodenia. Napríklad, ak ste sa narodili 7. mája, vaším kľúčovým číslom je 7. V prípade dvojciferného čísla je potrebné tieto numerálie zrátať. Takže v prípade, že na svet prišli 23. júna, spočítajte čísla 2 a 3. Dostanete dominantné číslo 5.

Nájdite si VAŠE číslo

Osobnostné číslo 1:

Silák
Ľudia s týmto číslom sú stáli a ťažko menia zaužívané názory a postoje. Patria k detailistom. Ide o silné osobnosti, radi sa starajú o iných, ale to isté aj očakávajú. Uznávajú slobodu, neznášajú útlak. Nemajú radi, ak sa im niekto montuje do práce. Dokážu tvrdo pracovať, vďaka čomu sa dostávajú na vysoké posty. Hlava im slúži brilantne. Zbožňujú život v luxuse a míňajú financie. Tak, ako dokážu urobiť radosť sebe, vedia matériou obdariť aj okolie. Jedným z ich nedostatkov je, že neznesú kritiku. Vyhýbajú sa neporiadku a lenivým ľuďom. V rámci zdravia by mali ustriehnuť srdcovo-cievny systém, čiže tlak, tep, srdce ako také alebo hustotu krvi.

Osobnostné číslo 2:
Kreatívec
Dvojka patrí ľuďom jemným, romantickým, s umeleckými sklonmi. Sú tvoriví a kreatívni, stále čosi vymýšľajú. Výrazne ich ovplyvňujú fázy Mesiaca, čo sa prejavuje najmä u žien. Výsledkom býva extrémna precitlivenosť. Niekedy sa cítia šťastné, vzápätí skĺznu do depresívnych stavov. Majú sociálne cítenie. Ak pracujú v politike, bojujú za reformy, ktoré pomôžu chudobnejším a utláčanejším. V prípade, že sú spisovateľmi, z ich diel sála duchovno a čistota. Milujú vône a sladkosti. Ak sa ľudia s týmto dominantným číslom zrania, rýchlo sa pozviechajú a sú odhodlaní bojovať ďalej. Neznášajú hádky, a preto sa im vyhýbajú. Osud im dal do vienka výbornú intuíciu, ťahá ich to ku všetkému, čo má znaky mystiky a spirituality. V rámci zdravia by mali ustriehnuť lonovú oblasť a obličkový systém.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 14:31