shutterstock.com
StoryEditor

Štyri super manželky podľa znamenia! Ste ňou či nie?

18.05.2020, 12:30
Vzťahy
Na toto by vám mal dať najpravdivejšiu odpoveď samotný manžel, no zo zvedavosti si prečítajte, čo na to hovoria hviezdy.

Kozorožec
Tieto ženy majú v zadku „vrtuľu“! Všetko stíhajú. Majú navarené, vyprané, vyžehlené, napečené a ešte im pri tom vôbec nemizne úsmev z pier. Sú stelesnením dokonalosti, zvládania stresov a všetkého, čo život prináša. Sú silné, občas tvrdohlavé, ale láska je pre ne absolútnou životnou prioritou. Obetúvajú sa pre rodinu, pre to, aby tí, ktorých milujú, mali tip-top život. Práve preto chcú mať všetko pod kontrolou, ale to neprekáža, lebo väčšinou vidia veci jasnejšie než iní. Majú dobrú intuíciu, a preto sú vždy pripravené na akúkoľvek situáciu. Ak niekto ublíži ich milovaným, menia sa na bojovníčky na život a na smrť!

Baran
Muž môže byť pyšný, ak si za svoju nevestu zvolí ženu Barana. Býva totiž verná, milá a starostlivá. Pre tieto ženy sú deti a manžel vždy na prvom mieste. Únava pre ne nie je žiadna výhovorka, nerobí im problém obetovať sa a bojovať za šťastie a spokojnosť celej rodiny. Prvé vstávajú a posledné zaspávajú, len aby bola domácnosť tip-top, aby nikomu nič nechýbalo. Striktne dodržiavajú svoj systém práce. Len čo z neho vybočia, bývajú nervózne, no iba málokedy to na sebe dajú aj znať. Keď je všetko na poriadku, až vtedy sa uvoľnia a bývajú na okolie ako medík. Zväčša to býva až po jednej hodine popoludní, pretože dopoludnia stihnú všetko porobiť. Ich energia je závideniahodná.

Vodnár
Napriek tomu, že Vodnárky pôsobia krehučko, opak je pravdou! Sú to silné a šikovné ženy. Poväčšine maximálne sebestačné, ba dokonca ochotné dávať zo svojho aj cudzím. Veľa ľudí si o nich myslí, že sú to poddajné a tak trochu stratené ženy, ktoré potrebujú pomoc ostatných, ale nie je to tak. Dokážu si vždy so všetkým poradiť, dokonca aj s mužskými prácami. Sú múdre, tvrdohlavé, ale vedia byť aj úžasne trpezlivé. Trpezlivosť je pre ne najtypickejšia vlastnosť. Aj preto mávajú alebo by chceli veľa detí. Vždy v sebe nájdu dostatok sily a motivácie uskutočniť svoje predstavy a rodina s nimi zažíva veľa krásnych chvíľ. Sú z nich milujúce partnerky a empatické matky, ktoré vždy presne vedia, po čom ich potomkovia túžia.

Panna
Ženy z tohto znamenia sú najvernejšie zo všetkých znamení. Ak sa rozhodnú pre život v manželstve, vstupujú doň s tým, že im je jasné, že nie vždy to bude ružové. Pre svojho manžela a deti sa snažia vytvoriť dokonalý domov, hoci potom bývajú často unavené. Je však dobré nechať ich realizovať sa, pretože je to aj ich forma „psychoočisty“. Skrátka ich baví upratovať, variť, prať, okopávať v záhradke. Jediné, čo vyžadujú od členov domácnosti, je to, aby nerobili neporiadok a po sebe si hneď upratali. A to slovíčko HNEĎ je myslené naozaj HNEĎ. Nemajú rady „odklady“. Ak im v tomto manžel a deti vyhovejú, dostane sa im pohľad na najspokojnejšiu mamičku a manželku, ktorá by im zniesla aj modré z neba. A aby sme nezabudli: túto ženu viac potešíte jednou ružičkou než drahým šperkom.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 12:01