shutterstock.com
StoryEditor

Klape vám to vo vzťahu? Prezradí to poloha, v akej s partnerom spíte

02.05.2020, 17:00
Vzťahy
Vedeli ste, že poloha, v ktorej s partnerom zaspávate, prezrádza veľa o kvalite vášho vzťahu? Nachvíľku sa zamyslite, ako najčastejšie so svojím partnerom večer zaspávate. Budete prekvapené, koľko sa toho o svojom vzťahu dozviete.

Podľa profesora Paula Rosenblatta z univerzity v Minestote klesá ochota zdieľať blízkosť v posteli prirodzene s vekom. Najšťastnejšie páry sa vo vzťahu objímajú. Ako ste na tom vy?

Chrbtami k sebe

Poloha, v ktorej obe ležia na boku a dotýkajú sa chrbtami. Ide vám predovšetkým o pohodlie a kľudný spánok. Váš vzťah je kľudný a mierumilovný. Môžete si oddýchnuť, žiadne katastrofy vás doma nečakajú a čakať ani nebudú. Nie ste na sebe s partnerom závislí, čo je pozitívne. Zároveň sa obaja rešpektujete.

Zapletení do uzla

Vaše nohy sú prepletené stále v jednom uzle. Ku svojmu partnerovi sa pripútate, avšak keď je vám niečo nepohodlné, odstrčíte ho. Presne tak to máte aj vo vzťahu. Ak sa vám niečo nezdá, rýchlejšie vycúvate. Kompromis je vám cudzí.

Puzzle

Jeden leží v objatí druhého a ten nad ním drží ochrannú ruku. Ide síce o vyjadrenie lásky a ochrany, avšak aj o ujasnenie toho, kto je dominantný.

Čelom k sebe

Vzájomne sa veľmi nedotýkate, aj napriek tomu je táto poloha označovaná ako veľmi intímna. Váš vzťah je veľmi hlboký a úprimný. Jediné miesto, kde to občas viazne je sex. Miesto neho sa radšej celú noc rozprávate.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 05:57