shutterstock.com
StoryEditor

Toto je osem dôvodov, prečo by ste nemali randiť s bývalým

05.03.2020, 14:00
Vzťahy
Zjednodušene povedané, do tej istej rieky dva krát nevstúpiš... Až tak jednoduché to však nie je a dôvodov na to, aby ste nezopakovali staré chyby je oveľa viac.

1. Pre niečo ste sa rozišli, nemyslíte?

Možno vás podviedol, možno vy jeho, možno to prestalo klapať... na to by ste si však mali spomenúť ešte skôr, než si so svojim ex dohodnete rande. Ak vám na ňom neprekonateľne vadili nejaké veci teraz, pravdepodobne vám budú vadiť opäť.

2. Vie toho o vás príliš veľa

Vie vašu celú minulosť, pretože v istom období ste sa ku sebe správali ako priatelia a nie ako partneri. A ak ste sa aj k sebe tak nechovali, určite sa mu dostalo do uší, s kým ste po ňom spávali, čo ste vystrájali... a môže to na vás vytiahnuť.

3. Už raz ste sa navzájom sklamali

Už ste kvôli nemu neraz plakali, alebo on pre vás a táto spomienka niekde stále hlboko drieme a vy sa podvedome budete stále obávať, že sa to zopakuje. A do nového vzťahu by ste mali ísť len plný pozitívnych očakávaní.

4. Ak ste ho vtedy poslali k vode vy, teraz vám to možno vráti

Niektorí ľudia sú pomstychtiví, či sa vám to páči alebo nie. Ak cíti krivdu z pred niekoľkých rokov, kedy ste ho nechali vy, môže randenie s vami brať iba ako príležitosť ohrdnutie vám vrátiť.

5. Vekom sa isté veci zhoršujú

Ak bol nudný a ufrfľaný vtedy, dnes to bude ešte horšie. Niektoré negatívne vlastnosti sa vekom zhoršujú.

6. Vie presne, ako na vás

Pozná vaše slabiny, vie, ako vás namotať a nahovoriť na čokoľvek a určite to bude využívať. Tiež vie ako vás manipulovať, čím najlepšie vydierať... Podvedome to určite na vás skúsi. A vy na neho tiež.

7. Jeden z vás si to môže zle vysvetliť

Vyhovoval vám s ním sex a teraz máte obdobie „sucha“ a tak je vám dobrý aj on. Pozor! Môžete mu však veľmi ublížiť, pretože on si to môže vysvetliť ako nádej...

8. Sukničkár je diagnóza na celý život

Ak ste sa rozišli preto, že vás podvádzal, no vy ste ho aj tak neprestali milovať a teraz si myslíte, že sa zmenil a zaslúži si šancu, dobre si to premyslite. Je veľká pravdepodobnosť, že vás bude podvádzať opäť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 08:03